25 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea pe care trebuie sa o rostesti in Postul Mic! Cand trebuie...

Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti in Postul Mic! Cand trebuie sa o rostesti ca sa aiba efect

N-a mai ramas mult timp pana cand crestinii ortodocsi vor intra in Postul Sfintei Marii, motiv pentru care iti propunem aceasta rugaciune despre care se spune ca te ajuta sa-ti indeplinesti dorintele si sa-ti gasesti linistea.

O, Tu, Preasfanta stapana noastra, de Dumnezeu Nascatoare,

Catre tine se indreapta gandul meu, inima mea si toate simtamintele mele. Si te rog, cu lacrimi, sa-mi spui, Maicuta sfanta, cat mai am de indurat aceasta durere? Pana cand vrajmasi nevazuti ai neamului vor da lovituri atat de puternice? Pana cand ne vor fi pangarite si necinstite trupurile, sufletele si vietile?

Ridica-te, Stapana noastra, si zdrobeste-ne vrajmasii, ai nostri si ai Fiului Tau, Iisus Hristos, ingrozeste-i prin nebiruita-ti sfintenie si indreapta-ne pe noi pe cararile mantuirii, ca sa-L preamarim pe Dumnezeu.

Roaga-te, Sfanta Fecioara, pentru sfanta biserica, pentru propavaduirea Evangheliei, pentru poporul acesta, pentru rudele mele, pentru vaduve, orfani, bogati, saraci, necajiti, bolnavi, pentru cei prigoniti pentru credinta, pentru salvarea celor rataciti, pentru raposati. Ajuta-ne sa ne pocaim, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta. Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a Fiului Tau, care a venit pe pamant sa sufere chinuri barbare pentru noi, oile pacatoase.

Roaga-te, Maica Sfanta, pentru nevoile si necazurile mele (acum se rosteste dorinta). Tie ma voi supune si al tau glas il voi asculta, acum, si pururea, si in vecii vecilor. Amin

Citeste si:  Remedii naturale pentru eczema de pe palme

Ca sa aiba efectele dorite este importanta sa fie spusa de trei ori pe zi, tinand icoana Maicii Domnului alaturi, dar si o lumanare aprinsa.

Sfanta Maria Mica se sarbatoreste in fiecare an, pe 15 august.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: