5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCum poti sa fii o femeie de succes! Regulile de care trebuie...

Cum poti sa fii o femeie de succes! Regulile de care trebuie sa tii cont, dezvaluite de o policiana

In ciuda faptului ca se bucura de o viata de succes, ea avea intentii de sinucidere. Pana intr-o zi, cand si-a dat seama ca greseste si si-a schimbat viata. Acum, insa, Irina Hakamada, politician, scriitor si jurnalist, a vorbit despre regulile de aur de care ar trebui sa tina cont orice femeie.

”Nu m-am considerat niciodata o femeie frumoasa, chiar aveam intentii de sinucidere. Am fost genul de domnisoara mai complexata. Scriam poezii despre sinucidere, vedeam lumea doar in culori sumbre si credeam ca nu mai exista nimic frumos. Nu am fost frumoasa sau desteapta, de asta cred ca m-am si casatorit la doar 18 ani.”, sunt vorbele Irinei, care a dezvaluit ce ar trebui sa faca femeile ca sa aiba succes.

Fiti puternice, destepte, barbatoase… insa nu uitati un lucru, sa fiti femei”, spune una dintre regulile Irinei, care este, de asemenea, de parere ca femeile ar trebui sa inceteze sa mai creada in printul pe cal alb, deoarece, cu timpul barbatul se satura sa le care ca pe o valiza si se va dezice de ele. Irina spune ca ar trebui sa ne urmam propriile visuri, fara sa ne bazam pe reusitele altccuiva, ci doar pe cele ale noastre.
„Daca cineva imi spune ca sunt proasta, eu le raspund ca sunt de acord si imi vad de treaba mea. Eu trec peste asta, fara a incerca sa conving pe cineva ca nu este asa. Nu trebuie sa te pui in poara, mai ales daca e vorba de un colectiv de barbati. Nu va duce la nimic bun.”, mai spune ea.

Citeste si:  Cum sa faci o impresie buna

Daca vrem sa avem o relatie armonioasa, trebuie intai de toate sa ne iubim pe noi.

Nu trebuie sa transformam barbatul de langa noi in Universul nostru, el trebuie sa fie doar o parte din noi.

De asemenea, ea atrage atentia ca banii si cariera ar trebui sa fie mereu pe locul doi si a nu ne trezim cu gandul ca uram ceea ce lucram. ,Ai nevoie de atatia bani cat sa-ti ajunga pentru realizarea ideilor tale”.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: