23 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea pe care trebuie sa o rostesti in amintirea celor raposati! Te...

Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti in amintirea celor raposati! Te va ajuta sa-ti gasesti alinarea sufleteasca

Se spune ca atunci cand ai pierdut pe cineva drag si suferi este bine sa rostesti o rugaciune, intrucat iti va aduce alinare si, mai mult de atat, te va ajuta sa depasesti momente dificile.

Descopera care este rugaciunea dedicata celor raposati si rosteste-o ori de cate ori simti ca ai nevoie de alinare si de pace interioara.

„Dumnezeul duhurilor si a tot trupul, Tu ai calcat moartea. Si pe diavolul l-ai surpat si ai daruit viata lumii tale. Tu Insuti, Doamne, odihneste sufletele adormitilor robilor tai (se rostesc numele de botez ale celor raposati pentru care te rogi). In loc luminat, in loc cu verdeata, in loc de odihna, de unde a fugit toata durerea, intristarea si suspinarea. Si orice greseala au savarsit ei cu cuvantul, cu lucrul, sau cu gandul, ca un Dumnezeu bun si iubitor de oameni, iarta-le lor!

Citeste si: Cum sa atragi binele in viata ta! Rosteste aceasta rugaciune si vei avea noroc

Ca nu este om, care sa fie viu si sa nu greseasca; numai tu singur esti fara de pacat; dreptatea ta este dreptate in veac si cuvantul tau, adevarul. Ca tu esti invierea si viata si odihna robilor tai (N), Cristoase, Dumnezeul nostru, si tie slava inaltam, impreuna si celui fara de inceput al tau Parinte si Preasfantului si bunului si de viata facatorului tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Intru fericita adormire, vesnica odihna da, Doamne, sufletelor adormitilor robilor tai, celor ce s-au pomenit acum, si le fa lor vesnica pomenire.”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: