29 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea pe care trebuie sa o rostesti daca vrei sa depasesti problemele...

Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti daca vrei sa depasesti problemele pe care le ai cu fratii

Se spune ca dragostea dintre frati este unica si deosebita, insa uneori se intampla, fara doar si poate, sa apara si probleme, motiv pentru care iti propunem sa spui aceasta rugaciune.

Daca simti ca fratele ori sora ta are nevoie de ajutor sau pur si simplu vreti sa depasiti momentele de cumpana care va apasa, rostiti aceste rugaciuni.

Rugaciune pentru sanatate

“Doamne, Dumnezeul nostru, Tie ma rog, cu toata umilinta, tine pe fratii mei si pe surorile mele in sanatate deplina si impartaseste-le lor darul Tau cel sfant, ca sa umble intotdeauna pe cararile Tale si sa faca intotdeauna cele placute Tie.

Asa, Doamne, asculta rugaciunea noastra si milostiv fii noua, ca bun si iubitor de oameni esti si Tie marire inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pu¬rurea si in vecii vecilor.
Amin.”

Rugaciune de impacare pentru frati

”Da-ne, Doam¬ne, de acum pana la capatul vietii, sa ne iubim si sa ne cinstim unii pe altii; caci ce este mai bun si mai frumos decat a vietui fratii impreuna!

Amin”, este o rugaciune pentru imbunatatirea relatiilor dintre frati.

Persoanele credincioase sunt de parere ca daca vei rosti aceste rugaciuni cel putin o data pe saptamana relatiile dintre frati se vor ameliora si, in timp, veti redobandi acea relatie unica si speciala, de care ati fost mandri ani la randul.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: