28 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciune la necazuri si suparari

Rugaciune la necazuri si suparari

Daca simti ca treci printr-o perioada grea si ca relele se tin lant, rosteste aceasta rugaciune care te scapa de necazuri si suparari.

Iata ce rugaciune sa rostesti la necazuri si suparari:

„Doamne, viforul necazurilor se ridica asupra mea si ape intrat-au pana la sufletul meu – dar intru Tine este toata nadejdea mea. Tu cunosti pricina raului ce ma bantuie.

La Tine perii capului meu sunt numarati.

La Tine deci scap si pe Tine Te rog sa departezi de la mine orice rau pierzator de suflet si sa-mi ajuti a birui toate ispitele ce ma invaluie – ca Tu esti intarirea, scaparea si izbavitorul meu, Hristoase Dumnezeule, si Tie slava inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.”

O alta rugaciune care te ajuta la greu este Rugaciunea pentru ajutor imediat. Se spune ca face miracole

„Sfinte Mare Mucenice Efrem, asculta rugaciunea mea, a pacatosului, si vino in ajutorul meu. Am aflat de minunile tale, am aflat de darurile pe care le-ai primit de la Dumnezeu pentru jertfelnicia ta. Si, vazand cum atata multime de oameni a fost ajutata de tine, indraznesc sa nadajduiesc si eu, stiind ca nu vei trece cu vederea cererea mea. De nenumarate ori te-ai aratat in vedenii si vise, spunand celor credinciosi ca vor primi cele cerute in rugaciune. Eu nu sunt vrednic de o astfel de mangaiere, pentru ca pacatele mele sunt multe si credinta mea este putina, dar cred ca iubirea ta covarseste rautatile mele si nadajduiesc, prin mijlocirea ta, sa pun inceput bun mantuirii mele.

Citeste si:  Rugaciune catre Sfanta Parascheva, pentru iertarea pacatelor

Roaga-te lui Dumnezeu pentru mine, Sfinte, sa caut cele de folos mantuirii. Trupul meu este slabanogit de pacate si sufletul meu este molesit din pricina patimilor. Iubitor de pacate sunt si la faptele cele bune ma lenevesc. Cere-I lui Dumnezeu sa imi sporeasca credinta, sa-mi inmoaie inima cea invartosata, sa imi daruiasca smerenie, rabdare si ravna in razboiul duhovnicesc. Sfinte Efrem, invata-ma sa ma rog, sa nadajduiesc, sa cred, sa iubesc, sa rabd si sa iert.

Sfarsitul tau mucenicesc ma indeamna sa lepad desfatarile trecatoare ale acestei lumi. Chinurile pe care le-ai suferit ma indeamna sa ridic si eu crucea ascultarii de Dumnezeu. Invata-ma, sfinte, sa traiesc nu dupa voia mea, ci dupa voia dumnezeiasca, sa nu caut cele ale mele si sa ma izbavesc de patimile si de pacatele care ma apasa. Alunga de la mine toate ispita diavoleasca. Prea mult am pacatuit, prea mult am izgonit de la mine harul dumnezeiesc. Acum a sosit ceasul mantuirii mele, sfinte. Domnul bate la usa inimii mele si vreau sa Ii deschid. Ajuta-ma, sfinte, ca sunt neputincios!

Roaga-te pentru mine pana la ultima suflare a vietii mele. Roaga-te, Sfinte Efrem, pentru tot poporul crestinesc, pentru totii ierarhii, preotii, monahii si credinciosii. Roaga-te pentru parintele meu duhovnicesc si pentru toate rudeniile mele dupa trup si dupa duh. Roaga-te, sfinte, pentru robii lui Dumnezeu (numele), pentru toti cei care mi-au cerut sa ma rog pentru dansii, pentru toti cei care se roaga ori se ostenesc pentru mine, pentru toti cei care mi-au facut vreun bine ori vreodata m-au ajutat, stiuti si nestiuti.

Citeste si:  Rugaciunea pe care trebuie sa o spui ca sa atragi norocul de partea ta!

Ajuta, Sfinte Efrem, pe cei care zac in patimi, robiti de nepocainta si trandavie, pe cei ce sunt in necazuri si in ispite. Alina-le suferinta sufleteasca si trupesca si-i ocroteste pe cei ce sunt in inchisori, in spitale, azile sau orfelinate si pe toti cei care sunt singuri, bolnavi si neputinciosi.

Inmulteste rugaciunile pe care le faci pentru noi, Sfinte, ca si noi sa cadem la rugaciune, multumindu-ti din prea plinul inimii. Ca impreuna cu tine sa Il slavim pe Dumnezeul cel in Treime laudat, in vecii vecilor. Amin”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: