22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea facatoare de minuni a Sfantului Nicolae, ce te scapa de necazuri!...

Rugaciunea facatoare de minuni a Sfantului Nicolae, ce te scapa de necazuri! Ce trebuie sa faci ca sa ai noroc anul viitor

N-a mai ramas mult timp pana cand crestin ortodocsii il vor sarbatori pe Sfantul Ierarh Nicolae, care este celebrat pe 6 decembrie, motiv pentru care iti recomandam sa rostesti o rugaciune indreptata catre el.

O, Sfinte Parinte Nicolae, mare facator de minuni, ocrotitorul si daruitorul celor nevoiasi, pe cei ce cu buna nadejde alearga la tine, grabeste a-i ajuta. Sprijinitor fii turmei lui Hristos impotriva lupilor care umbla sa o prade si tot sufletul de crestin pazeste-l prin sfintele tale rugaciuni, ca unul ce esti masura in veac a sfinteniei dreptmaritoare.

Si precum ai miluit pe cei trei barbati ce sedeau in temnita, izbavindu-i de mania imparatului si de ascutisul sabiei, asa ma miluieste si pe mine, care cu mintea, cu cuvantul si cu lucrul ma aflu in bezna pacatelor, ca sa nu cad sub mania lui Dumnezeu si sub vesnica osanda.

Asa, Sfinte Nicolae, fii reazam putinatatii mele, ca la soliile tale sa primesc de la Hristos induratorul viata lina si curata in veacul acesta, iar in veacul de apoi printre cei de-a dreapta lui Dumnezeu sa ma numar, cu ingerii si cu sfintii preamarind pe Tatal si pe Fiul si pe Sfantul Duh. Amin.

De asemenea, in aceasta zi sfanta nu ai voie sa te certi cu nimeni, nu ai voie sa porti dusmanie si trebuie sa fii tot timpul cu zambetul pe buze, asta pentru a-ti merge bine tot anul viitor.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: