1 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea catre Sfantul Dumitru! Rosteste-o zi de zi si vei avea parte...

Rugaciunea catre Sfantul Dumitru! Rosteste-o zi de zi si vei avea parte de minuni in viata ta!

Sfantul Dumitru este praznuit pe 26 octombrie, motiv pentru care daca vrei sa ai parte de minuni in viata iti propunem sa rostesti aceasta rugaciuni, despre care se spune ca are numeroase beneficii asupra ta.

Sfinte Dumitru, tu ai fost ales de Dumnezeu si harazit sa ocupi functia de proconsul, in timpul crudului persecutor al crestinismului, Maximilian; lucrul acesta ti-a ingaduit sa poti vesti cu mai multa usurinta si autoritate cuvantul mantuitor al sfintei Evanghelii. Tu nu te-ai lasat impresionat nici de promisiunile tiranului, nici de amenintarile lui, ci ai renuntat la orice demnitate lumeasca pentru a castiga fericirea vesnica. Impartind toate bunurile tale celor saraci ai mers la inchisoare cantand cel mai frumos imn de biruinta al crestinilor: ‘Aleluia.’ Strapuns de sulitele ucigasilor te-ai asemanat cu Mantuitorul tau rastignit pe cruce.

Te rog mijloceste-mi si mie harul sa gust macar in parte fericirea pe care o da trairea sincera a credintei.

Citeste si: Rugaciunea pentru iertarea pacatelor! Rosteste-o cu incredere si iti vor fi uitate greselile

Binecuvanteaza-ma si pe mine, ca sa ma pot impotrivi greutatilor pe care le intalnesc in stradania de a-mi apara credinta.

Bunul Dumnezeu a rasplatit cucernicia si dragostea cu care ai indurat toate suferintele savarsind nenumarate minuni cu moastele tale, care atunci cand au fost gasite emanau un parfum placut mirositor.

Citeste si:  Rugaciune la intristari, spaima, ganduri si vise urate care tulbura pe om

Da-mi si mie harul sa fiu in viata o placuta mireasma a lui Cristos in mijlocul lumii stricate si sa duc pe cat mai multi pe drumul mantuirii prin pilda si rugaciunea mea. Amin.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: