22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERPovesti auzite despre vecini care iti vor face viata mai interesanta

Povesti auzite despre vecini care iti vor face viata mai interesanta

Vecinii pot avea tot felul de personalitati. Unii sunt tacuti si nu cauzeaza nicio problema. Altii au un fel de superputeri, altfel cum ti-ai putea explica faptul ca nu dorm deloc noaptea, merg la fel de zgomotos ca elefantii si isi renoveaza casa 24/7? Fie ca sunt respectuosi sau te innebunesc, vecinii au personalitati misterioare.

Noi am pus cap la cap o colectie de povesti auzite despre vecini care nu te lasa niciodata sa te plictisesti.

– Odata imi asteptam iubitul. Planuisem o seara romantica impreuna. Am facut dus, mi-am pus cea mai sexy lenjerie intima, m-am machiat, m-am parfumat si tot ce mai ramasese de facut era sa imi pun lentilele de contact. Abia pot vedea fara ele. In acel moment am auzit soneria si m-am gandit ca a ajuns la timp.

M-am uitat pe vizor si parea el dupa silueta. Am deschis usa seducatoare, iar in fata mea se afla un alt barbat, langa el fiind o femeie cu 2 baieti tineri de aproximativ 14-17 ani. Barbatul a ramas cu gura cascata, iar sotia lui incerca sa le acopere ochii copiilor. Noii mei vecini venisera sa se prezinte.

– Casa mea are o acustica perfecta si imi place foarte mult sa cant. Pentru a nu supara pe nimeni cant doar in cursul saptamanii cand nu e nimeni acasa. Intr-o zi cantam, insa uitasem cateva versuri. Am fost surprinsa sa aud o voce de barbat venind de sus, continuand melodia pentru mine. Acum, vecinul meu si cu mine cantam mereu impreuna si se pare ca avem gusturi muzicale similare/

Citeste si:  Spune-mi DA si iti promit, treaba cat e casa de mare...pentru gospodariile impare.

– Stau intr-un bloc de apartamente. Scara este mereu extrem de murdara, luminile nu merg si nu s-a mai facut curat de ani intregi. O fata tanara de aproximativ 23 de ani s-a mutat in apartamentul de langa mine. A pus lumini noi pe toata scara, a curatat toate panzele de paianjezi, a sters geamurile si a dat cu matura. Am venit de la serviciu si am vazut-o iar ca facea curat. De data asta freca balustrada.

Deja era placut sa intri in bloc. Eram rusinata de faptul ca noi toti care stateam acolo de atatia ani nu am fost in stare sa facem curat. Am organizat o intalnire cu toti locatarii si ne-am decis sa facem curat in fata blocului. Am strans tot gunoiul si am plantat flori. Dupa aceea ne-am decis sa ii cumparam un cadou fetei care ne-a inspirat.

– Recent, vecinul nostru a venit la usa noastra si ne-a spus ca i-a fugit sarpele. Eu si cu mama ne-am speriat si am inceput sa verificam toate colturile din casa. Nu am dormit 2 nopti, iar vecinul nostru era foarte suparat. Se pare ca ne-am facut griji pentru nimic. Sarperele de care vorbea era sotia lui.

– Intr-o dimineata eram in bucatarie cand am auzit cainele vecinului, urland din ce in ce mai tare. Inainte sa merg la serviciu m-am decis sa trec pe la ei. Cand s-a deschis usa i-am zis: „Hei, poti te rog sa iti faci cainele sa nu mai urle? Fiul meu inca doarme.” Raspunsul ei a fost: „Scuze, aia eram eu, cantand.”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: