25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea catre Sfantul Apostol Andrei! Rosteste-o in fiecare zi si vei fi...

Rugaciunea catre Sfantul Apostol Andrei! Rosteste-o in fiecare zi si vei fi ferita de necazuri

Crestin ortodocsii sarbatoresc Sfantul Andrei, pe data de 30 noiembrie, motiv pentru care iti propunem sa rostesti zilnic aceasta rugaciune ce te fereste de necazuri si te apara de primejdii.

In numele Tatalui, si Fiului, si Sfantului Duh, Domnului sa ne rugam

Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut faptura, nu intoarce dumnezeiasca Ta fata de la noi cei pacatosi, ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre pe care in toata ziua, cu nesocotinta, in chip nenumarat le savarsim.

Noi suntem pacatosi si patimasi, netrebnici si plini de rautate, iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii; nu ne lasa, Doamne; nu trece rugaciunea noastra, a pacatosilor, nici nu rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci, pentru ca nu suntem vrednici a castiga prin sarguinta cea de toate zilele milostivirea Ta, daruieste-ne-o Tu, Doamne, ca un preamilostiv.

Pentru rugaciunile Apostolului Tau Andrei, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea. Pentru pomenirea lui cea de azi ne intareste cu darul Tau cel stapanitor, ca din adancul inimilor noastre, cu bucurie sa laudam praznuirea lui si sa slavim preasfant numele Tau, in vecii vecilor. Amin.

Pe data de 30 noiembrie, credinciosii il pomenesc pe Sfantul Apostol Andrei. Aceasta zi reprezinta sarbatoare importanta in Calendarul Crestin Ortodox si este marcata cu cruce rosie.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: