25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea catre Mantuitorul Iisus Hristos ce te ajuta sa scapi de necazuri!...

Rugaciunea catre Mantuitorul Iisus Hristos ce te ajuta sa scapi de necazuri! Rosteste-o si vei gasi linistea

Ultima perioada din viata ta a fost extrem de dureroasa? Necazurile s-au tinut lant si pur si simplu nu mai stii ce sa faci ca sa-ti gasesti linistea? Ei bine, iti propunem sa te intorci spre credinta si sa te rogi.

Gaseste-ti linistea de care ai nevoie cu ajutorul rugaciunii catre Mantuitorul Iisus Hristos pentru iesirea din necazuri.

Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al Lui Dumnezeu, nu suntem vrednici de Milele Tale, dar indraznim sa Te rugam sa primesti si putina noastra rugaciune, precum ai primit oarecand cei doi bani ai vaduvei si sa alungi de la noi tulburarea care ne-a cuprins. Doamne, viforul necazurilor se ridica asupra noastra si au intrat ape pana la sufletele noastre, dar intru Tine este toata nadejdea noastra!

Citeste si: Rugaciunea care te ajuta sa-ti indeplinesti toate dorintele! Rosteste-o in fiecare zi de joi, iar visurile tale vor deveni realitate

Tu cunosti pricina raului care ne apasa. La Tine perii capetelor noastre sunt numarati. La Tine scapam si pe Tine Te rugam sa departezi de la noi orice rau pierzator de suflet si sa ne ajuti sa biruim toate ispitele care ne invaluie! Tu esti intarirea, scaparea si Izbavitorul nostru, Hristoase Dumnezeule si Tie Slava si multumire pentru toate Iti inaltam, acum si pururea si in vecii vecilor, Amin!

Citeste si:  Rugaciunea care te ajuta sa-ti indeplinesti orice dorinta

De asemenea, ori de cate ori credinciosii au necazuri mari, judecati, boli grele, operatii sunt datori sa faca rugaciuni cu post, ziua si la miezul noptii sau cand poate fiecare, citind cateva catisme la Psaltire si Paraclisul Maicii Domnului.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: