27 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERNascuta vara? Ce spune acest lucru despre tine

Nascuta vara? Ce spune acest lucru despre tine

Astrologia poate fi o chestiune de credinta, dar exista studii stiintifice care leaga perioada de nastere cu personalitatea si conditiile de sanatate. Luna nasterii iti afecteaza viata.

Studiile arata ca luna si sezonul in care te-ai nascut iti afecteaza viata. Factori precum ce manca mama ta in timp ce era insarcinata cu tine – de ex. Pepene verde in timpul verii sau dovleac toamna – si tipul de mediu in care traia poate juca un rol, dar stiinta nu a explicat inca unele trasaturi comune ale celor care au acelasi an de nastere.

S-ar putea sa fiti mari si inalti
Genele tale sunt genele tale, dar un studiu a aratat ca bebelusii nascuti in lunile de vara tind sa aiba o greutate mai mare la nastere decat copiii nascuti in alte sezoane. Studiul care a raportat aceasta constatare a determinat, de asemenea, ca cei nascuti in lunile de vara sunt mult mai probabil sa fie inalti – ar putea fi datorita soarelui? Nu este inca foarte clar de ce, dar stiinta a aratat ca bebelusii nascuti in iunie si iulie prezinta cel mai mare varf al mediei de inaltime.

Esti mai putin probabil sa fii faimos
Daca v-ati nascut in vara, visele dumneavoastrade a deveni urmatoarea Beyonce ar putea fi deja impuscate.Cel putin, asta crede un cercetator. Universitatea din Connecticut, in frunte cu profesorul Mark Hamilton, a chestionat 300 de celebritati in mai multe domenii – politica, film, muzica, sport si multe altele.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: