5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCele mai frumoase citate despre iubire!

Cele mai frumoase citate despre iubire!

Ai trecut printr-o despartire dureroasa si parca nu mai crezi in iubire? Ei bine, iti propunem sa depasesti momentele dificile si sa nu-ti incarci inima cu resentimente.

Descopera cele mai frumoase citate despre iubire, mai jos:

„Cand iubim, intotdeauna ne straduim sa devenim mai buni. Cand ne straduim sa devenim mai buni decat suntem, totul in jurul nostru devine mai bun.” (Paulo Coelho)

„Suntem cu totii putin ciudati. Si viata este putin ciudata. Iar cand intalnim pe cineva a carui ciudatenie este compatibila cu a noastra, creem cu el o conexiune si o ciudatenie mutual satisfacatoare pe care o numim dragoste. Dragoste adevarata.” (Robert Fulghum)

„Nu mi-a ridicat nimeni un monument, iar numele meu va fi in curand uitat. Dar am iubit din tot sufletul si din toata inima, iar pentru mine asta a fost intotdeauna de ajuns.” (Nicholas Sparks)

„Nu e nevoie de motiv pentru a iubi.” (Paulo Coelho)

„Te iubesc fara sa stiu cum sau cand sau de unde. Te iubesc pur si simplu, fara complexitati sau mandrie; te iubesc pentru ca nu stiu alta cale…” (Pablo Neruda)

„Acolo unde este dragoste, este viata.” (Mahatma Gandhi)

„Pentru a intelege iubirea, trebuie in primul rind sa fiti plini de iubire.” (Osho)

„In iubire, totul se schimba, toate devin insemnate: dintr-un nimic se naste un colos.” (Tudor Arghezi)

Citeste si:  Cum sa-i dai papucii si sa scapi de partener, in functie de zodia sa

„Sa fii iubit de cineva iti da putere, iar sa iubesti pe cineva iti da curaj.” (Lao Tzu)

„Iti dai seama ca te-ai indragostit daca nu mai vrei sa adormi pentru ca realitatea este in sfarsit mai buna decat vizele tale.” (Dr. Seuss)

„In iubire ne gustam, ne savuram pe noi insine, ne incantam cu voluptatile tremurului nostru erotic, din acest motiv, iubirea este cu atat mai intensa si mai profunda cu cat distanta de persoana iubita e mai mare.” (Emil Cioran)

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: