24 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea care va apara sanatatea! Rostiti aceste vorbe si veti gasi vindecarea

Rugaciunea care va apara sanatatea! Rostiti aceste vorbe si veti gasi vindecarea

Persoanele care se stiu suferinde de anumite afectiuni ar trebui sa se concentreze si pe credinta pentru a se vindeca, iar rugaciunea Sfantului Timotei ar trebui sa fie rostita zilnic, intrucat se spune ca apara sanatatea.

“Sfintilor mucenici, rugati-va lui Dumnezeu pentru noi. Praznicul cel sfant si cinstit al sfintilor patimitori, sa cinstim cu sfintenie noi poporul cel sfintit, ca sa ne izbavim de rautati prin rugaciunile lor.

Sfintilor mucenici, rugati-va lui Dumnezeu pentru noi. Mucenicii cei viteji sarguindu-se ca sa ia de la Hristos cununi sfintite de biruinta, au ales mai bine a muri decat a trai. Pentru aceea lamurit au si dobandit marire. Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh.

Nespaimantandu-va de durerile trupului, nici de chinuri temandu-va, nici de focul celor ce va prigoneau, mucenicilor, barbateste ati propovaduit pe Hristos in priveliste, purtatorilor de chinuri. Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin (a Nascatoarei).

Cuvantul cel mai presus de fiinta, infiintandu-se din curate sangiuirile tale, Fecioara, ne-a indumnezeit pe noi, si ne-a mantuit de stricaciune. Pentru aceea cu credinta pururea te slavim pe tine.
Amin!”

Cititi aceasta rugaciune in fiecare zi, cu o lumanare in mana, iar starea de sanatate se va imbunatati.

Sfantul apostol Timotei era din cetatea Listra. Tatal sau a fost elin si maica-sa evreica, numita Eunice. Timotei s-a facut ucenic al apostolului Pavel si scriitor si propovaduitor al dumnezeiestii Evanghelii.

Citeste si:  De ce răceala se agravează noaptea? Sfaturi care te pot ajuta să scapi de tusea nocturnă

Mai in urma, apostolul Pavel l-a pus episcop in Efes, dupa ce sfantul Ioan Evanghelistul, episcopul cel dintai al Efesului, fusese izgonit de imparatul Domitian in insula Patmos. Timotei a avut dascal nu numai pe Pavel ci si pe Evanghelistul Ioan de care se alipise.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: