30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea care tine necazurile la distanta! Rosteste aceste vorbe catre Sfantul Ioan...

Rugaciunea care tine necazurile la distanta! Rosteste aceste vorbe catre Sfantul Ioan Botezatorul si vei atrage numai bine

Se spune ca rugaciunea rostita catre Sfantul Ioan Botezatorul este extrem de benefica pentru credinciosi, intrucat ii ocroteste de necazuri.

O Mergatorule inainte al Domnului si Botezatorule a lui Hristos, Mari si multe sunt vredniciile date tie de Dumnezeu, fiindca tu de proorocii cei vechi ai fost prorocit. Tu, dupa fagaduinta si prorocie

Ingereasca, te-ai si nascut. Numele tau prin cuvantul Arhanghelului Gavriil mai inainte s-a vestit; a ta numire cu minunea dezlegarii limbii tatatlui tau s-a pecetluit. Tu, din copilarie, in pustie ai vietuit si, ca o pasare a cerului, desavirsit neagoniseala ai iubit, cu agurida si cu miere salbatica te-ai hranit. Tu ai fost crinul cel cuvantator al vailor si al pustiilor, care in loc de podoaba hainelor, cu darul cel de sus imbracand trupul tau, cu peri de camila l-ai acoperit. Tu ai fost glasul care a strigat in pustie si calea Domnului o ai pregatit. Tu, cu duhul si cu puterea lui Ilie , in lume te-ai aratat si nelegiuirea lui Irod si a tuturor celor asemenea lui ai mustrat.

Tu esti martorul cel preavestit al Preasfintei si de viata facatoarei Treimi. Tu pe Mantuitorul catre multimea popoarelor L-ai marturisit si cu degetul tau L-ai aratat pe Mielul lui Dumnezeu, care ridica pacatele lumii. Tu, de catre insusi Domnul, mai mult decat prooroc ai fost marturisit si, dupa Nascatoarea de Dumnezeu, pe tine te credem a fi cel mai mare om nascut din femeie. Prin mijlocirea sfintelor si preaputernicelor tale rugaciuni, ajuta-ma sa dobandesc mila lui Dumnezeu si a Mantuitorului nostru Iisus Hristos, in ceasul cel de pe urma al sfarsitului meu. Amin.

Citeste si:  Rugaciunea care te ajuta sa-ti indeplinesti dorintele! Are efecte imediat!

Preotii recomanda ca aceasta rugaciunea sa fie rostita timp de noua zile consecutiv si de cate ori aveti un dusman pe urmele voastre. De asemenea, textul rugaciunii este bine sa-l purtati in poseta sau in portofel.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: