23 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea care te ajuta sa atragi banii! Rosteste-o zilnic si vei avea...

Rugaciunea care te ajuta sa atragi banii! Rosteste-o zilnic si vei avea noroc in plan financiar

Te-ai straduit sa castigi mai multi bani, insa norocul nu a fost de partea ta? Ei bine, daca ai muncit din plin, dar rezultatele nu se observa iti propunem sa atragi norocul cu ajutorul rugaciunii despre care se spune ca te ajuta in plan financiar.

Vin din lumina si abundenta lui Dumnezeu. Am aceeasi inima precum Dumnezeu.

Am la dispozitie abundenta nelimitata, de vreme ce Dumnezeu este sursa mea de lumina si abundenta.

Am decis ca tot ceea ce gandesc si toata energia pe care o transmit vor atrage abundenta nelimitata in orice aspect al vietii mele.

Am decis ca nu trebuie sa cer nimic pentru ca sunt inconjurat de abundenta. Pentru ca provin din aceeasi lumina cu cea a lui Dumnezeu, sunt capabil sa creez aceeasi abundenta pe care El ne-a dat-o. Amin

Citeste si: Rugaciunea catre Sfantul Alexandru care face minuni in viata ta

Poti de asemenea, sa rostesti si aceste cuvinte despre care se spune ca atrag norocul de partea ta: „Iti sunt recunoscator pentru prosperitate! Iti sunt recunoscator pentru bogatie! Increderea mea in Tine Dumnezeu este absoluta! Sunt coplesit de banii si darurile Tale! Iti multumesc din Inima pentru tot! AMIN!”

Ba mai mult, atunci cand spui rugaciunea, indiferent de momentul in care o rostesti, trebuie sa te afli intr-o stare de spirit pozitiva. Daca te afli intr-o stare negativa atunci nu vei obtine niciun rezultat, intrucat abundenta apare in viata ta doar cand esti optimist si pozitiv.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: