30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERDelia, adevarul despre casa ei! Nu a spus niciodata asta pana acum

Delia, adevarul despre casa ei! Nu a spus niciodata asta pana acum

Delia a facut marturisiri neasteptate despre viata personala si a vorbit chiar si despre sotul ei, Razvan.

Artista este foarte discreta atunci cand vine vorba despre viata ei, insa de aceasta data a dat din casa, intr-un interviu TV.

„De obicei, cumpărăturile le fac eu. de la supermarketul de jos, e la trei minute de mine. De acolo aprovizionez și e foarte amuzant că plec cu plăsuțe destul de grele, dar îmi place să mă lupt cu ele până acasă. Mi se pare că fac cardio. Nimănui nu-i place să gătească foarte tare. Răzvan a învățat cumva să gătească în perioada studenției și a rămas pe stilul acela de gătit, niște cartofi prăjiți cu ceva. Nu știe chestii avansate. Mie nu îmi place să murdăresc bucătăria, pentru că tot eu o curăț.

Prefer să mâncăm ceva ce nu deranjează foarte tare. Mai bine iei ceva de-a gata. Dacă fierbi, murdărești aragazul, trebuie curățat… Nu, nu, nu. dai pe jos, trebuie spălat pe jos. Să nu gătim. Fără gătit. O dată pe săptămână și eventual atunci când știi că faci ș curat după. Da, sunt puțin… Nu suport firimituri pe jos, să mi se lipească. Nu se mănâncă la mine în bucătărie. de fapt, la mine nu se mănâncă nicăieri. În cadă e cel mai safe, pe terasă sau afară”, a declarat Delia.

Citeste si:  Rezolva-ti problemele in casnicie prin credinta! Rosteste aceste cuvinte si salveaza-ti povestea de iubire

Cantareata a vorbit și despre Răzvan, sotul ei

„Niciunul nu e romantic dintre noi, pentru că niciunul nu-și dorește să fie romantic și niciunuia nu-i place romantismul. Nu există… …El își uită telefonul. Ultima oară și l-a uitat în China. Eram într-un oraș în care lumea nu vorbea engleza. Are un obicei prost, și-l pune… Nu l-a pus în rucsac. L-a pus sub picior, într-un taxi”, a adăugat ea.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: