24 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERProduse cosmetice pe care nu trebuie sa le tii in baie

Produse cosmetice pe care nu trebuie sa le tii in baie

Pentru a evita diversele bacterii, mucegaiul si scurtarea termenului de valabilitate iti recomandam sa nu depozitezi in baie urmatoarele produse:

Parfumuri
Poate fi tentant sa tii o sticla de parfum eleganta pe masuta de toaleta din baie, insa umiditatea camerei si temperatura variabila pot altera mirosul parfumului.

Orice produs natural sau organic
Un produs care contine doar produse naturale este foarte putin probabil sa contina conservantii pentru a tine bacteriile la distanta. Tine-ti produsele naturale intr-un loc uscat si racoros.

Produse cosmetice lichide
Fondul de ten, lichidele, produsele cremoase si rujurile trebuie tinute intr-un spatiu racoros si intunecat, cum ar fi un dulapior. Expunerea acestora la soare si caldura le poate usca si separa uleiurile naturale din continutul acestora.

Crema hidratanta, serumuri, lotiuni tonice
Lumina si caldura pot fi vinovate pentru alterarea cremei tale hidratante preferate, in mod special daca printre ingrediente se numara vitamina C si retinolul. Pastreaza aceste produse intr-un loc intunecat si racoros.

Crema pentru ochi
Crema pentru ochi intra in aceeasi categorie cu crema hidratanta si serumurile. Trebuie sa o tii intr-un loc intunecat si racoros. Aceste formule tind sa fie impachetate in recipiente fara pompita, insemnand ca un mediu umed le poate transforma in incubatoare pentru bacterii. Pastreaza aceste produse intr-un sertar intunecat sau in frigider.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: