1 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERReguli care fac viata unei printese complicata

Reguli care fac viata unei printese complicata

Fiecare fata viseaza sa fie o printesa din momentul in care ea vede pentru prima data un film Disney. Un castel de basm, un print fermecator si un regat – ce ar putea fi mai frumos? Cu toate acestea, viata unei printese reale nu este la fel de usoara cum pare.

Noi am conceput o lista de lucruri care printeselor, spre deosebire de fetele obisnuite, le sunt interzise.

1. Semnarea autografelor

Lui Kate i se permite sa fie fotografiata cu fanii ei si sa dea mana cu ei, dar nu trebuie sa semneze autografe. Conform regulilor regale, ea poate sa-si puna semnatura numai pe documente oficiale. Motivul pentru aceasta regula este teama reginei Elisabeta ca cineva ar putea sa le falsifice semnaturile si sa le foloseasca impotriva familiei.

2. Sa lucreze la birou

Inainte de casatorie, Kate a lucrat ceva timp pentru afacerea parintilor ei. Firma s-a ocupat de livrarea marfurilor si organizarea de evenimente. Acum, jobul lui Kate este sa viziteze mese de caritate, scoli si deschideri de spitale.

Se crede ca ducesei nu-i plac foarte mult evenimentele de acest fel si incearca sa le evite. Din acest motiv, ea a fost denumita putin nepoliticos, „Lenesa Kate”, dupa cum unii spun ca ea este cea care evita aceste intalniri cel mai mult printre toti membri familiei regale.

Citeste si:  Reguli de buna purtare apreciate in toata lumea

3. Sa manance scoici

Nu se stie cat de deranjata a fost Kate cand i s-a cerut sa refuze stridiile. Interdictia este legata de faptul ca stridiile pot provoca alergii si devin otravitoare atunci cand sunt depozitate incorect. Prin urmare, ducesa si ceilalti membri ai familiei regale nu isi pot risca sanatatea.

4. Sa aiba o manichiura stridenta

Fara strasuri, sclipici si sticla sparta pe unghii. Potrivit codului de imbracaminte, ducesa din Cambridge poate folosi numai nuante de culori nud.

Manichiura lui Kate consta, de obicei, din 2 nuante: un roz si un nud sofisticat.

Desigur, este o optiune universala, dar ar fi minunat sa fie permisa si o manichiura clasica frantuzeasca. In caz contrar, este putin plictisitor.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: