28 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRosteste aceste cuvinte si vei avea parte de minuni in viata ta

Rosteste aceste cuvinte si vei avea parte de minuni in viata ta

Iti doresti sa-ti indeplinesti anumite lucruri la care ai visat mult, insa simti ca orice ai face nu reusesti sa le realizezi? Ei bine, rosteste rugaciunea catre Sfanta Cuvioasa Teodora din Tesalonic, despre care se spune ca face minuni.

“Sfanta Teodora, izvoratoare de mir si mare facatoare de minuni, la vreme de necaz la tine alergam cu zdrobire de inima, stiind ca mult i-ai ajutat pe toti cei care ti-au cerut ajutorul cu credinta. Cum ai binecuvantat inca din timpul vietii Manastirea Sfantului Stefan, asa binecuvanteaza toate manastirile si schiturile ortodoxe, pe toate monahiile si pe toti monahii, pe toti cei incepatori in viata monahala ca sa ramana statornici pe calea cea ingusta pe care au pornit.

Tu, care te-ai folosit de sfintenia duhovnicului tau, ajuta-i pe toti preotii sa fie pastori priceputi ai turmelor pe care le pastoresc. Roaga-te, sfanta, pentru toti ierarhii Bisericii lui Hristos, sa ramana in dreapta credinta si sa o marturiseasca fara teama la vreme de prigoana sau ratacire.

Ai grija de toate familiile crestine, de toti parintii si de copiii lor. Indeparteaza de la ei toata tulburarea, toata ispita, toata cearta. Vezi sovaiala tinerilor care nu stiu unde le e locul, in lume sau in manastire, si roaga-te pentru ei, ca sa isi inteleaga chemarea si sa faca intru toate voia lui Dumnezeu.

Citeste si:  Arsenie Boca, despre Postul Craciunului: 'Toate relele incep de la stomac!'

Asa cum pe fiica ta, Sfanta Teopisti, ai ajutat-o sa urce pe scara virtutilor, asa ajuta-ne si pe noi, ca greu e razboiul care ne sta inainte. Povatuieste-ne pe calea smereniei, pe calea rugaciunii si a nevointei. Alunga de la noi pe necuratul diavol, care vrea sa ne faca de rusine, aruncandu-ne in tina pacatului.

Fii in fata inimilor noastre ca o icoana vie, Sfanta Teodora, ca ducand noi lupta cea buna sa ne invrednicim de raiul cel gatit sfintilor si de bucuria Imparatiei Cerurilor, pe tine sa te laudam, iar Dumnezeului cel in Treime laudat sa Ii aducem slava si inchinaciune in vecii vecilor. Amin.”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: