25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăDIETENu se opreste din slabit! De ce se opereaza Ozana Barabancea din...

Nu se opreste din slabit! De ce se opereaza Ozana Barabancea din nou! A marturisit totul: ”Au fost rautati!”

Ozana Barabancea a slabit nu mai putin de 50 de kilograme, dar e hotarata sa nu se opreasca aici, motiv pentru care in urmatoarea perioada se va lasa din nou pe mainile medicilor pentru a-si recontura bustul.

Ozana Barabancea a slabit enorm dupa ce s-a supus operatiei de micsorare a stomacului si, cu toate ca a avut dureri, aceasta a recunoscut ca a meritat tot efortul si, in plus, este pregatita sa-si micsoreze si sanii: „Nu stiu daca am mai slabit de la ultima operatie de lifting circular. Medicul m-a conturat frumos. Nu ma duc inca pe plaja pentru ca am un corset pe care trebuie sa-l port inca trei saptamani.

Cel mai mult am avut 128, pe masa de operatie am avut 114, iar acum am 65. Sper sa ma mentin asa, este o decizie radicala, dar a meritat. Am trei mese pe zi, la o distanta de 5 ore. Urmatoarea operatie ar fi peste sase luni, dupa ce terminam filmarile, pentru ca bustul meu superb sa fie ferm si ridicat. Sa fie potrivit cu noile proportii, mai mic si mai ferm”, – a declarat Ozana Barabancea in emisiunea lui Cristi Brancu, Agentia Vip.

De asemenea, ea a marturisit ca de-a lungul timpului s-a confruntat si cu rautati din partea oamenilor: „Mi-am scos Facebook-ul de pe telefon ca au fost rautati, ma consumam. Acum am prins multa incredere in mine si nu le dau atentie. Ma simt linistita.”, a mai spus Ozana Barabancea, in aceeasi emisiune TV.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: