15 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăDIETEDieta cu usturoi

Dieta cu usturoi

Inrolare trafic.ro

Usturoiul este unul dintre cele mai apreciate alimente, inca din cele mai vechi timpuri. Puterile lui curative sunt cunoscute la nivel mondial si de multe ori se administreaza pentru vindecarea unor boli usoare, cum ar fi raceala.

Insa, pe langa acest lucru, usturoiul poate fi folosit foarte bine si in diferite diete.

Dieta cu usturoi nu presupune insa consumarea anumitor produse, ci mai degraba presupune consumarea unui elixir pe baza de usturoi, inainte de fiecare masa.

Elixirul se face din 4 catei de usturoi pisati, amestecati cu o lingura mare de otet si o lingura de apa. Deasupra se adauga o lingurita de miere pentru ca mierea actioneaza ca pansament pentru stomac. Acest amestec se consuma de maxim patru ori pe zi, inainde de fiecare masa si ajuta eliminarea substantelor toxice din organism.

O alta metoda este consumarea unui catel de usturoi in fiecare dimineata inainte de micul dejun, timp de o luna. Insa rezultatele nu se vad atat de repede ca in metoda mentionata mai sus.

Cu toate acestea, dieta cu usturoi este mai dedgraba o dieta care curata organismul. Pentru a avea rezultate cat se poate de bune ar trebui sa renuntati sa consumati dulciuri, grasimi, prajeli si bauturi carbogazoase in timpul acestei diete. Totodata, este indicat sa faceti miscare cel putin 30 de minute zilnic pentru a va asigura ca organismul digera ceea ce consumati.

VEZI SI

Citeste si:  Mituri bizare despre alimentatie care ne asalteaza in mod constant, pe internet

Dieta cu morcovi. Cum pierzi 2 kilograme in doua zile!

Dieta anticelulitica

Dieta Montignac

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: