22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIMihai și Elwira Petre, aniversare specială de cuplu

Mihai și Elwira Petre, aniversare specială de cuplu

Inrolare trafic.ro

Juratul de la showul ”Te cunosc de undeva”, al Antenei 1, și soția sa, Elwira Petre, au avut parte de o mare sărbătoare în familie. Coregrafa și soțul său, cunoscutul om de televiziune Mihai Petre au împlinit un număr de an de când sunt împreună.

De ceva timp Mihai și Elwira Petre sunt și mai ocupați ca înainte, mai ales de când coregraful s-a alăturat echipei emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

elwira si mihai petre
elwira si mihai petre

Cu toate acestea cei doi au apucat să meargă într-o vacanță, între filmările pentru emisiune, plus sala de dans, iar cei doi au și avut parte de o aniversare. Căci cei doi soți, care au două fetițe minunate, au împlinit 23 de ani de când formează un cuplu, iar Elwira a publicat și un mesaj pe rețelele de socializare care sună cam în felul următor: ”Când n-am cunoscut eram doi copii.

Nu ne trecea prin cap că o să rămânem 23 de ani împreună. Happy anniversary to us!”, a scris soția vedetei de televiziune. Cei doi au au fost colegi la ”Dansez pentru tine”, la ”Dancing on ice – Vis în doi” cât și la alte producții, iar acum două sezoane au câștigat reality-showul ”Asia Express”, dovedind că sunt o echipa bine sudată, unită și au o relație bine conturată față de alții cu care au concurat pentru emisiune.

Citeste si:  Mihai și Elwira Petre au o casă de invidiat. Celebrul cuplu și-a prezentat locuința – FOTO, VIDEO

Acum pe Mihai Petre încă îl mai puteți vedea în showul transformărilor la Antena 1, adică la ”Te cunosc de undeva”, căci mai sunt câteva emisiuni și va avea loc marea finală.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: