Search for content, post, videos

Sexul oral, remediu pentru greturile de dimineata ale femeilor insarcinate?

Dati uitarii biscuitii, lamaia sau muraturile! Cele mai recente studii arata ca starea de rau de dimineata, aparuta frecvent la femeile insarcinate, poate fi atenuata prin sex oral.
Psihologul Gordon Gallup care a studiat anii la rand simptomatologia sarcinii a descoperit ca cel mai bun remediu impotriva greturilor de dimineata este de fapt sperma, informeaza publicatia New York Daily News.

6 lucruri pe care viitorii tatici trebuie sa le stie

Cand si de ce taticii nu mai au chef de sex

Gallup a prezentat cele descoperite la adunarea anuala a Societatii de Psihologie Evolutionara din Nord-Est. Specialistul sustine ca greturile de dimineata survenit in timpul sarcinii apar pe fondul respingerii de catre organism la materialului genetic seminal, considerat fiind corp strain. Gallup atrage atentia ca ingerarea unei cantitati de sperma de la partener, prin sex oral, poate induce toleranta organismului la materialul seminal.

Teoria lui Gallup a fost, insa, privita cu scepticism, mai ales de specialistii de la ivillage.com, care se intreaba: cat de multe femei insarcinate, care se trezesc dimineata adesea obosite, sunt dispuse la o partida de sex oral in fiecare zi, de indata ce si-au dezlipit pleoapele de somn?

 

<

2 comments

  • <cite itemprop="author">ooo da!</cite>

    nimic nu rezolva mai bine greata de dimineata decat un falus bagat pe gat in mod repetat, culminand cu inghitirea unei substante amarui, nu foarte placuta la gust!

  • <cite itemprop="author">Luke</cite>

    ei bine, ideal e sa nu o gusti ci sa o inghiti pe nerasuflate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *