Search for content, post, videos

Piure pentru bebelusi. Reteta pe care o pregateste Andreea Ibacka pentru Tiago

Piure pentru bebelusi. Reteta pe care o pregateste Andreea Ibacka pentru Tiago

Andreea Ibacka este o mamica activa si pe retelele de socializare. Acum, sotia lui Cabral a postat pe internet reteta proprie de piure pentru bebelusi pe care o pregateste pentru Tiago.

Vedeta s-a retras din serialul Adela, dupa ce a ramas insarcinata pentru a doua oara. Cu toate acestea, este in continuare extrem de ocupata.

Citeste si: Cum se mentine in forma Ilinca Vandici dupa ce a devenit mama: ”Secretul meu este mostenirea genetica, dar…”

Piure pentru bebelusi – reteta recomandata de Andreea Ibacka

Pe langa timpul pe care il petrece alaturi de cei doi copii, Namiko si Tiago, sotia lui Cabral este destul de activa si pe retelele de socializare.

Recent, actrita le-a dezvaluit celor care o urmaresc in mediul online reteta de piure pentru bebelusi pe care o foloseste in prezent pentru micutul Tiago.

„Tiago are aproape 7 luni, iar de cateva saptamani am inceput diversificarea. Am mizat pe clasic si i-am introdus in meniu intai legumele. Apoi proteina animala: branzica de casa, ou fiert, curcan. Recent si cateva fructe.

Si chiar daca suntem incepatori intr-ale mancatului, suntem promitatori. Recunosc, nu ma asteptam ca bebe sa manance cu pofta cam tot ce i-am oferit pana acum. Supa de spanac a fost singura refuzata. Si n-a fost prea vehement.

Treaba merge bine, carevasazica: copilul e mancacios, tehnologia imi usureaza misiunea. Noi am avut aici pe lista de bucate cartof dulce + morcov + pastarnac.

Am turnat, deci, apa in baza aparatului, pe care am acoperit-o cu capacul special. Apoi am lasat legumele la abur timp de 20 de minute (decojite si taiate cubulete), dupa care le-am mixat intr-un piure consistent (pentru tocare vasul se roteste cu capul in jos).

Am adaugat la final si un strop de ulei de masline (pentru un plus de gust si cremozitate). Dupa cum se vede i-am facut si un piure de cartof dulce de rezerva, dar n-a fost cazul, l-a mancat fericita mamica.

In alta ordine de idei, in functie de ingrediente, sunt zile in care prefer sa-i fac supa, asa ca subtiez piure-ul cu putina apa fiarta.

Si fiindca sunt sanse sa gatesc mai mult decat mananca la o masa (recipientul de 1000 ml imi permite), vasul pentru congelator se dovedeste si el util”, a povestit Andreea Ibacka pe contul ei de Instagram.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *