Search for content, post, videos

FOTO 4 modele de machiaj pentru ochi cu verde-smarald

Daca buzele verzi sunt prea avangardiste pentru multe dintre noi si totusi ne place culoarea, am putea sa o aplicam pe ochi. Dar nu oricum!

Verdele-smarald este o culoare aparent dificila. Cu ce o asortam? Cum s-o purtam ziua? Ei bine, se poate. Daca optam pentru un machiaj cu verde ideal este sa avem tinuta din ziua respectiva monocroma sau bicroma, din nuante fie complementare, fie alba sau neagra.

Spre exemplu, putem avea un machiaj cu o dunga groasa de tus sau creion in nuanta verde-smarald, daca imbracam o rochie din nuante pamantii sau bej, pe care o asortam fie in par, la gat, in talie, fie la mana, cu o esarfa sau o bratara groasa – ambele multicolore, dar care sa aiba culoarea predominanta verde-smarald.

Daca nu avem o astfel de rochie, putem opta pentru clasica little black dress pe care sa o accesorizam la fel. 

FOTO Altfel de smokey eyes: Machiaje dramatice de vedete

Daca suntem mai indraznete in machiaj, pentru o seara in oras putem opta pentru incerca un smokey eyes evidentiat in colturi cu tus verde, aplicand o dunga usor oblica ascendenta in coltul exterior si accentuand interiorul cu aceeasi culoare.

Machiajul perfect pentru blonde cu ochi albastri

O alta varianta de machiaj cu tus verde-smarald este aplicarea unei dungi la baza pleopei superioare si completarea machiajului cu nuante complementare, de preferinta pamantii, sau aplicarea „culorii anului” cu un creion de ochi cu varful mai gros pe pleoapa inferioara, imediat sub sprancene.

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">ElenaTeneMachiaj</cite>

    Cursuri de machiaj  individual.Pret:95-280RON.
    Machiaj de mireasa/ocazie. Pret:200RON
     Tel:0767274987 Cautare facebook: Elena Tene machiaj        
    Machiajul in functie de tipul de ten (demachiere/pregatire ten)Prezentarea pensulelor de machiaj, alegerea si utilizarea corecta a acestora Ordinea operatiilor Colorimetrie, combinarea culorilor. Aplicarea fondului de ten si corectarea fetei. Machiajul sprancenelor. Tehnica aplicarii blushuluiTehnica „V”,machiaj in 10 min. Sfaturi  pentru machiaj de durata,aplicarea genelor false.Machiaj de zi & machiaj  de seara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *