22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETECu ce am înlocuit cremele de față, loțiunile de corp și uleiurile...

Cu ce am înlocuit cremele de față, loțiunile de corp și uleiurile de păr

Inrolare trafic.ro

De două săptămâni nu mai folosesc lapte de corp, cremă de față și ulei de păr. N-am înnebunit, dar am găsit un singur produs care le poate înlocui pe toate. Și mai mult decât atât, își face treaba mai bine. Uleiul de cocos.

Deși scriu despre el de atâta vreme, nu l-am folosit. Nu știu de ce. Poate credeam că produsele mele de la Elizabeth Arden erau cele mai bune. Au fost. Dar cum hidratează uleiul de cocos, nu hidratează nicio cremă. Și am testat multe până acum. Iar parfumul delicat este fantastic!

Uleiul pe care îl folosesc eu este 100% raw, presat la rece. Se spune că acolo sunt cele mai bune nuci de cocos de pe pământ datorită solului bogat în minerale. Găsești mai multe informații despre uleiul de cocos aici.

Cum folosesc uleiul de cocos în rutina mea de îngrijire?

1. Demachiant

Uleiul vine în stare solidă (unt de cocos), însă dacă îl păstrezi la temperatura camerei, se topește ușor și e numai bun de aplicat pe piele. Cum te demachiezi cu ulei de cocos? Simplu! Pui puțin ulei pe discheta demachiantă, apoi ștergi machiajul la fel ca oricare alt demachiant. Diferența e că hidratează și curăță în același timp.

Citeste si:  Cateva cai de a schimba rutina de infrumusetare de la vara la toamna

2. Cremă de față

Da, uleiul de cocos poate hidrata tenul mai bine decât oricare altă cremă, iar avantajul este că nu lasă tenul gras după folosire. Singurul lucru care îmi lipsește este protecția solară la care nu vreau să renunț.

3. Cremă de corp

Folosit imediat după baie, face minuni. Am pielea uscată și este singurul produs care o menține hidratată pentru mai mult de 24 de ore. Iar mirosul este senzațional! Nu lasă pielea prea uleioasă și nici nu pătează hainele. Cool, nu?

4. Ulei de cocos pentru păr

Anul trecut mi-am decolorat părul și încă este deshidratat, însă aplic puțin ulei de cocos după șamponare, îl las să acționeze 10 minute, apoi clătesc cu apă călduță. În sfârșit, îmi strălucește părul și parcă s-a îngroșat și firul de păr!

5. Ulei de cocos după epilare

Pentru că are rol antibacterian și este bogat în acizi grași, uleiul de cocos calmează imediat iritațiile. Așa că uleiul de cocos devine obligatoriu pentur orice femeie, mai ales în perioada de vară.

6. Ideal pentru masaj

Fac masaj săptămânal de câțiva ani, însă niciun ulei nu mi-a hidratat pielea atât de bine ca uleiul de cocos. Și masaj și hidratare? Da, se poate!

Citeste si:  Iti adauga machiajul ani in plus? Iata care sunt greselile din rutina ta de machiaj care te fac sa arati cu 10 ani mai in varsta si cum sa le repari

Uleiul de cocos poate fi folosit și în bucătărie, însă revin atunci când îl voi folosi și în prăjituri. Mă rog, soțul, nu eu. Eu promit să le gust și să revin cu feedback.

Uleiul de cocos pe care îl folosesc eu poate fi comandat de aici. Costă numai 126,49 de lei și dacă facem o simplă comparație cu crema de față pe care o foloseam, rezultă o economie de 130 lei. Dacă mai adăugăm și restul produselor pe care le poate înlocui, fă și tu socoteala! Cât de tare este natura, nu? Avem atât de multe bunătăți atât pentru frumusețe, cât și pentru sănătate pe care dintr-un motiv sau altul, nu le folosim!

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: