Search for content, post, videos

FOTO Altfel de smokey eyes: Machiaje dramatice de vedete

Machiajul dramatic pe care vi-l prezentam in cele ce urmeaza este foarte apreciat in lumea filmului. Este usor de realizat si necesita putina atentie pentru a obtine efectele dorite. 

Prin exemplele fotografice de mai jos va puteti face o parere cu privire la felul in care se poate realiza un astfel de machiaj si ce presupune pregatirea lui din timp. 

Machiajul dramatic este, de fapt, machiajul smokey eyes placut de fiecare femeie in parte. Insa daca noi asociem ochii fumurii doar cu nuante de gri si negru, vedete precum Jennifer Lopez, Emma Watson si Kiera Knightley ne arata ca machiajul tip smokey eyes poate fi realizat diferit si, mai mult de atat, cu nuante de-a dreptul inedite.

GALERIA FOTOGRAFICA AJUTATOARE este axata pe detaliile principale care va intereseaza si putem observa combinatia de culori preferata de vedete in realizarea unui astfel de machiaj. 

 

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">ElenaTeneMachiaj</cite>

    Cursuri de machiaj  individual.Pret:95-280RON.
    Machiaj de mireasa/ocazie. Pret:200RON
     Tel:0767274987     
    Machiajul in functie de tipul de ten (demachiere/pregatire ten)Prezentarea pensulelor de machiaj, alegerea si utilizarea corecta a acestora Ordinea operatiilor Colorimetrie, combinarea culorilor. Aplicarea fondului de ten si corectarea fetei. Machiajul sprancenelor. Tehnica aplicarii blushuluiTehnica „V”,machiaj in 10 min. Sfaturi  pentru machiaj de durata,aplicarea genelor false.Machiaj de zi & machiaj  de seara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *