26 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăMACHIAJTendinte in machiaj vara aceasta

Tendinte in machiaj vara aceasta

 

 

            Se pare ca machiajul contemporan ofera acea naturalete pe care orice femeie incearca sa o transmita, dar nu intotdeauna ii si reuseste intrucat aceasta arta are drept scop estomparea imperfectiunilor si evidentierea frumusetii native, reusind de cele mai multe ori sa transforme un chip comun intr-o infatisare cu adevarat spectaculoasa, dar si sa inlature cele mai evidente urme de oboseala.

               Iata ca Rihanna reuseste cu ajutorul machiajului pe care-l foloseste sa radieze stil si incredere la fiecare aparitie a sa, motiv pentru care este prezenta in topul celor mai inspirate idei de machiaj din randul celebritatilor. Si cum frumusetea naturala nu are nevoie de efort suplimentar pentru a afisa un look impresionant, vedetei nu-i revine o sarcina prea dificila din acest punct de vedere. Un fond de ten mat, un fard roz luminos asociat cu un dermatograf negru folosit atat pe pleoapa superioara cat si pe cea inferioara, un rimel negru aplicat numai la varful genelor i-au oferit profunzime si expresivitate privirii sale cu adevarat incantatoare. Fardul roz de obraz aplicat pe pometi, dar si luciul de buze au fost de ajuns pentru un look perfect echilibrat.

               Kelly Rowland, posesoarea unor superbi ochi caprui, a optat pentru o culoare extrem de in voga in acest sezon. Fuchsia este nuanta care domina machiajul sau, reusind sa ii ofere un aer proaspat, optimist. Totodata, dermatograful si rimelul negru i-au evidentiat frumusetea naturala a ochilor, afisand un look pe care nu-l poti ignora. Blush-ul roz aplicat pe obraz, dar si rujul mat fuchsia, perfect pentru nuanta tenului sau, i-au desavarsit machiajul.

Citeste si:  Colectia de machiaj Chanel vacanta iarna 2011

               Keri Hilson a optat pentru un look diafan in care auriul si albastrul s-au completat reciproc, creand o imagine de ansamblu inedita , in care o usoara tenta de blush in nuante naturale si un un luciu de buze au reusit sa-i incadreze machiajul in categoria celor extrem de naturale.

 

Articolul precedent
Articolul următor
Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: