22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETETrucuri de machiaj ca să arăți bine în poze

Trucuri de machiaj ca să arăți bine în poze

Inrolare trafic.ro

Ca să poți face selfie-ul perfect, există câteva sfaturi și trucuri de machiaj care garantează aspectul perfect pentru poze. În plus, vrem să știm cum să arătăm bine în poze, pentru a nu fi jenați de imaginile în care suntem tag-uiți pe rețele de socializare. Iată câteva sfaturi pentru a arăta bine în poze, cu ajutorul machiajului! Aceste trucuri pot fi pentru un aparat de fotografiat profesionist sau chiar numai pentru camera telefonului tău.

1. Folosește un primer / bază de machiaj

Produse recomandate gasești aici.

Este bine să folosești o bază de machiaj în fiecare zi, în special în zilele în care vrei să arăți bine în poze. Primerul pregătește tenul pentru machiaj, astfel încât fondul de ten să arate natural, nu încărcat. În plus, ajută aparatul foto să creeze un aspect strălucitor, mai degrabă decât unul care să evidențieze micile imperfecțiuni ale pielii.

2. Aplică doar farduri mate

Produse recomandate gasești aici.

Fardurile mate nu au particule sclipitoare. Când mergi la o ședință foto, trebuie să eviți tot ce reflectă lumina de pe fața ta. Blițul în compania unui fard sclipitor te va face să arăți rău, dezavantajându-te.

Citeste si:  Stil de vedeta: Cum aratau si cum arata azi cele mai frumoase actrite din lume

3. Aplică machiajul în lumină naturală

Pentru cele mai bune rezultate, va trebui să îți aplici machiajul în lumina naturală a soarelui. Iluminatul artificial poate modifica aspectul machiajului. Unele farduri pot părea șterse în lumina din baie, iar când ieși afară poți arăta ca un clovn. Am văzut cu toții poze cu noi atunci când credeam că machiajul este perfect înainte de a ieși din casă, dar în poze ne întrebam ce a mers prost și cum putem să arătăm mai bine data viitoare.

4. Folosește pudră galbenă

Produse recomandate gasești aici.

Pudra pulbere galbenă este mai bună decât pudrele luminoase sau translucide când vine vorba de fotografii. Celelalte pudre vor reflecta lumina. De asemenea, poți părea ștearsă în fotografii din cauza lor. Sunt sigură că nu la asta te gândeai când voiai să știi cum să arăți bine în poze.

5. Agită corect anticearcănul

Produse recomandate gasești aici.

Cele mai multe dintre noi încercăm să acoperim cearcănele de sub ochi cu o cantitate mică de anticearcăn. Pentru aspectul de zi cu zi este perfect, însă când știm că urmează să ni se facă fotografii, anticearcănul se vede cam prost. De aceea, trebuie să agiți anticearcănul corect, pentru a nu scoate în evidență liniile fine și petele din jurul ochilor.

Citeste si:  Masajul facial perfect. Cum sa-l faci ca sa arati incredibil si la ce ajuta

6. Folosește culori intense

Produse recomandate gasești aici.

Când vine vorba de culorile fardurilor de ochi, încearcă să eviți culorile pastelate. În cele din urmă, din cauza blițului camerei, fardurile pastel îți vor șterge strălucirea. Cu toate acestea, nuanțele mai închise îți vor pune ochii în evidență. Dacă vrei să nu ai dubii, aplică un auriu sau un ciocolatiu, iar dacă te simți îndrăzneață, experimentează un verde smarald sau chiar roșu.

7. Folosește mascara și tuș negru

Produse recomandate gasești aici.

Mulți experți în frumusețe recomandă mascara și tușul în varianta lor pe negru pentru a ieși superb în poze. Dacă folosești în mod normal nuanțe de maro, optează pentru negru. Contrastul va fi mai accentuat și va întoarce privirile.

8. Aplică fard de obraz

Produse recomandate gasești aici.

Dacă treci peste această etapă din procesul machiajului, paloarea ta nu te va scoate cu siguranță în evidență în poze. Fardul de obraz adaugă definiție feșei tale. Adu-ți aminte să nu aplici prea mult. Începe cu puțin și mai adaugă dacă e nevoie.

9. Iubește-ți buzele

Produse recomandate gasești aici.

Nu uita niciodată să te dai cu ruj înainte de a avea o ședință foto. Dacă uiți de ruj, gura ta nu se va distinge de restul feței. Folosește o culoare îndrăzneață sau chiar și ceva nude – totul depinde de ce aspect vrei să abordezi.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: