22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăMACHIAJCum sa arati ca un model Victoria's Secret. Machiajul Victoria's Secret

Cum sa arati ca un model Victoria’s Secret. Machiajul Victoria’s Secret

Daca o mica parte din tine se uita cu putina ciuda la fotomodelele de la Victoria’s Secret si isi doreste sa arate ca ele, ar trebui sa stii ca exista metode foarte simple pentru a arata sclipitor, ca si ele. Si nu numai in costum de baie Victoria’s Secret. 

In primul rand, trebuie sa tratezi special fiecare portiune a fetei tale si sa abordezi un stil de machiaj cat se poate de natural si glamm in acelas timp.

BUZELE
Este important sa folosesti doua straturi de ruj pentru a acoperi buzele si apoi sa mai adaugi un strat de gloss, insa cat se poate de subtire. Cu un creion de culoarea pielii, da-le si contur si astfel vei obtine un efect de buze pline si senzuale.


OCHII
Machiajul ochilor se realizeaza in primul rand din umbre, folosind culori apropiate tenului tau. Intareste cu aceste culori linia ochilor de sub sprancene si da contur intregului ochi cu un creion de ochi. Astfel, vei da impresia ca ai ochii mari si adanci. Totodata. trebuie sa folosesti un rimell gros, negru, pe care sa-l aplici doar intr-un singur strat pe gene.

SPRANCENELE
Foloseste doar o perie de sprancene si penseaza-le la grosimea lor naturala. Astfel vei obtine un efect de putere si de femeie independenta.

TENUL
Fondul de ten nu se foloseste din plin, ci doar in jurul ochilor si a gurii. Partea inferioara a fetei, cea dinspre urechi, se lasa usor neacoperita de fond de ten. pentru a scoate partile imbunatatite ale chipului in evidenta. Iar rezultatul final este incredibil. 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: