26 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERInterpretarea viselor! Iata simbolurile pe care nu ar trebui sa le ignori...

Interpretarea viselor! Iata simbolurile pe care nu ar trebui sa le ignori niciodata

Potrivit studiilor ne petrecem dormind aproximativ o treime din viata, corpul uman avand nevoie de 6-8 ore de somn pe noapte.

Psihoterapeutul Carl Jung, in urma studiilor, a concluzionat ca prin vise ne deschidem poarta care desparte constientul de lumea spiritelor.

Iata 3 vise pe care nu ar trebui sa le ignori si semnificatia lor:

1. Zborul
Visul in care zbori iti sugereaza ca ar trebui sa fii mai ambitios! Dupa un astfel de vis, de obicei, te trezesti mai revigorat, ai sentimentul ca esti liber si ca poti sa realizezi tot ce ti-ai propus.

2. Sarcina
Atunci cand visezi ca esti insarcinata poate insemna o crestere, o avansare. Poate fi vorba de un proiect nou sau o dorinta pe care o vei indeplini.

Trebuie sa te intrebi ce vrei sa transformi, sa generezi. Un astfel de vis poate sa-ti dea idei pentru un job sau pentru relatia de cuplu.

3. Dinti
Sunt foarte multi cei care viseaza dinti. Daca ai visat ca ti-ai scos dintii inseamna ca ceva trebuie sa iasa la suprafata. Daca ai visat dinti stricati insemana ca traiesti cu frica si anxietate.

Atunci cand visezi ca iti cad dintii inseamna ca ti-e frica de o situatie aparuta. Un job nou, simti neputinta in relatia de cuplu, ti-e frica sa nu pierzi ceva sau ca esti mintit.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: