Search for content, post, videos

Top patru zodii care vor suferi in luna octombrie! Ele risca sa ramana singure

Luna octombrie aduce clipe tensionate in plan sentimental pentru anumite zodii, intrucat pot sa ramana singure, fiind urmarite de ghinion in dragoste.

Care sunt zodiile care risca sa ramana singure, afla mai jos:

Berbec

Unii dintre acesti nativi risca sa ramana singuri in luna octombrie, daca nu si-au gasit jumatatea, intrucat nu au incredere in persoanele care se apropie de ei. In plus, au nevoie de mult timp ca sa-si dezvaluie sentimentele.

Leu
Din pacate, femeile care sunt in aceasta zodie pot sa ramana singure, intrucat barbatii se tem sa se apropie de ele, intrucat le considera mult prea puternice.

Fecioara

Pretentiile mult prea mari pe care le ceri partenerului tau ii pot alunga pe barbatii care vor sa te cunoasca. Nu poti avea o relatie de lunga durata, decat daca celalalt va accepta firea ta sceptica.

Citeste si: De ce PESTII sunt considerati oameni dificili

Capricorn

Acesti nativi sunt dificili si au nevoie de timp ca sa se apropie de cineva. Mai mult de atat, la inceput, pot sa dea impresia ca nu stiu ce-si doresc si, mai mult de atat, ca sunt firi reci. Tocmai de aceea, pot sa fie singuri, intrucat unii dintre reprezentantii sexului tare nu-si doresc sa-si asume…responsabilitati.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *