Search for content, post, videos

De ce PESTII sunt considerati oameni dificili

Despre Pesti se spune ca pot fi creduli, ca prefera sa evite realitatea si, mai mult de atat, ca sunt extrem de emotionali, insa faptul ca sunt indecisi si duc mereu o lupta interioara ii determina pe cei din jur sa spuna despre acesti nativi ca sunt oameni dificili.

Totusi, Pestii pot fi intelesi si apreciati, daca stii cum sunt ei, in realitate.

Mai exact, Pestii au o putere intuitiva si creativa, fapt pentru care sunt extrem de empatici. Din pacate, insa, pot confunda cu usurinta emotiile celorlalti cu ale lor, ceea ce le provoaca o incarcatura mintala imensa.

De asemenea, acestia sunt persoane duale, motiv pentru care uneori se afla in conflict una cu cealalta. Tocmai de aceea, le este dificil sa se apropie de oamenii pe care nu-i cunosc.

Printre altele, Pestii sunt oameni foarte inteligenti, creativi si interesanti, ceea ce le ofera posibilitatea de a privi intr-un mod neobisnuit problemele si situatiile.

De asemenea, Pestii sunt independenti, motiv pentru care niciodata nu se vor baza pe altii. Aceasta mandrie ii face sa plateasca un pret foarte mare. In cele din urma ei pur si simplu refuza sa ceara ajutor. Daca sunteti Pesti, monitorizati-va cu atentie resursele si abilitatile.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *