25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscop martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscop martie 2024. Citește horoscopul de astăzi pentru zodia ta. Află ce rezervă astrele pentru zodia ta.

Horoscop Berbec – martie 2024

Sezonul tău începe luna aceasta, Berbec. Dar mai întâi, mesagerul Mercur se mută în semnul tău, iar tu te simți, ei bine, mercurială. Odihna și relaxarea sunt cei mai buni prieteni ai tăi pentru a rămâne calm și liniștit. O Lună nouă întunecată în poeticul Pești te încurajează să îți acorzi puțin timp de odihnă (ceea ce este, de asemenea, recomandat în timpul eclipsei de mare impact din Balanță, mai târziu în martie).

Când romantica Venus se mută în Pești, te simți ca și cum ar fi din nou Ziua Îndrăgostiților, deoarece te simți motivat să scrii poezii de dragoste sau alte căi creative pentru a exprima cât de mult înseamnă cineva pentru tine. Și, când soarele intră în semnul tău, marchează echinocțiul de primăvară, Anul Nou astrologic (da, ești primul născut al zodiacului) și Ostara, care este practic Paștele vrăjitoresc. Sarcina ta? Să găsești echilibrul și să practici mindfulness pentru a aprecia toate darurile pe care ți le oferă astrele.

Taur – martie 2024

Când Mercur se mută în Berbec, luminând a 12-a casă a inconștientului, este posibil să primești mesaje importante în vise, iar abilitățile tale psihice vor fi foarte sensibile. Din păcate, însă, acest lucru înseamnă, de asemenea, că s-ar putea să vă simțiți extrem de sensibili. Există o mulțime de motive excelente pentru a-ți valorifica latura introvertită și a rămâne în această lună, Taur. Dar în jurul lunii noi întunecate în Pești, asigură-te că măcar le trimiți un mesaj prietenilor tăi pentru a vedea ce fac, deoarece această lunare aduce vindecare și liniștire asupra oricăror conflicte mărunte.

Când planeta ta guvernatoare, frumoasa Venus, se mută în Pești, Taurilor care se află în prezent în parteneriate romantice fericite li se reamintește să nu-și neglijeze prieteniile. Luna plină și eclipsa de Lună în Balanță, semnul relațiilor, ar putea aduce stresul unor răsturnări bruște. Pregătește-te pentru acest eveniment haotic marcându-l în calendar și făcându-ți planuri pentru a sta și a te bucura de sentimentul de confort, un lucru la care Taurii excelează.

Horoscop Gemeni – martie 2024

Ca și comunicator al zodiei, îți va plăcea să afli că cuvântul bârfă nu a avut întotdeauna conotații negative. Istoricii vorbesc despre cum se referea cândva la împărtășirea de informații importante prin eludarea autorității. Ești încurajată să legi prietenii prin vărsarea ceaiului atunci când planeta care te guvernează, Mercur, intră în semnul de foc Berbec.

Doar nu te lăsa prins vorbind despre șeful tău, pentru că o Lună nouă în Pești și Casa a 10-a a statutului social indică faptul că devii mai cunoscut. Și, da, acest tranzit ar putea indica, într-adevăr, începutul unei oportunități de muncă abundente. Când planeta războinică Marte se mută și ea în Casa a 10-a, ești motivat să îți îmbrățișezi latura ambițioasă. Echilibrul dintre muncă și viață personală este important, dar este de asemenea în regulă să îți urmărești visele atunci când te simți chemat Gemeni.

Horoscop Rac – martie 2024

Astrologii se străduiesc să scrie despre știrile despre bani în limitele capitalismului. Dar vă putem spune că unele tranzite încurajează abundența, cum ar fi atunci când mesagerul divin Mercur intră în îndrăznețul Berbec. Acest tranzit vă cere să vă afirmați nevoile. Ai mai multe șanse să obții ceea ce îți dorești dacă ceri. Tânjești după timp de singurătate pentru a deveni creativ în timpul Lunii noi în semnul de apă colegă Pești. Dă-i drumul și ia-l; doar nu te ascunde în carapacea ta de crab pentru prea mult timp.

Începeți să vă fie dor de cei pe care îi iubiți (și poate chiar să vă simțiți excitat) atunci când romantica Venus se mută în Pești. Iar când începe sezonul Berbecului, care sărbătorește Anul Nou astrologic, ești încurajat să le reamintești oamenilor pe care îi iubești cât de mult ții la ei. Acest lucru este cu atât mai important cu cât la scurt timp după este eclipsa de Balanță, care ar putea duce la faptul că toată lumea se simte puțin nesigură. În cele din urmă, Pallas, asteroidul înțelepciunii, se mută în semnul tău la sfârșitul lunii, aducând spiritualitatea în senzualitate și ajutându-te să găsești sacrul în profan.

Citeste si:  JOI, 18 MAI 2017: Se anunta o zi plina de realizari. Trigonul Lunii cu Marte aduce energie pozitiva

Horoscop Leu – martie 2024

Ești leul mândru al zodiacului, Leu, dar chiar și tu poți experimenta sentimente de inadecvare. Când Mercur, mesagerul zeilor, se mută în zodia colegului de foc Berbec, astrele îți reamintesc că ai muncit prea mult și că trebuie să îți programezi mai multe sieste de pisică. Lunile noi, precum cea care are loc luna aceasta în Pești, sunt pentru noi începuturi. În horoscopul tău, îți oferim instrucțiuni despre cum să practici magia sexuală în timpul acestei puternice lunatiuni, completate cu alte opțiuni ancorate în senzualitate dacă ești asexuală sau nu prea ești în contact în acest moment.

Plăcerea de sine de un anumit fel este evidențiată și mai mult atunci când Venus, planeta relațiilor, se mută în a 8-a ta Casă a transformării, amintindu-ți de importanța de a-ți hrăni relația cu tine însuți. Cea mai bună zi a lunii pentru a te răsfăța serios cu odihna vine în timpul Lunii pline și a eclipsei lunare din Balanță. Dacă nu ești atent, această dată ar putea duce la incidente de comunicare, iar tu nu ai nevoie de mai multă dramă în viața ta, Leu.

Horoscop Fecioară – martie 2024

Când planeta ta guvernatoare, divinul mesager Mercur, se mută în Berbec și în Casa a 8-a a transformării, ești în modul de transformare. Să urăști vanitatea echivalează cu cumpărarea unor idealuri victoriene învechite, așa că dă-i drumul și tratează-te, fie că este vorba de îmbrățișarea machiajului minim sau de a opta pentru injectabile. Luna nouă în poeticul Pești este o întâlnire care te-ar putea vedea întâlnind pe cineva nou de mare importanță, mai ales dacă ești singur și ai întâlniri. Și, horoscopul tău se mută de la ritualurile de frumusețe și dragoste la cariera ta atunci când planeta luptătoare Marte se alătură lui Venus în Pești.

În timp ce, da, acest tranzit ar putea, de asemenea, să te lase să te simți ultra excitată, energia războinică pe care Marte o aduce pe masă te încurajează, de asemenea, să lupți pentru valoarea ta la locul de muncă. În cele din urmă, aveți grijă că sfârșitul lunii martie aduce o eclipsă generatoare de probleme. Evită drama dormind cât mai mult posibil și stând departe de rețelele sociale.

Horoscop Balanță – martie 2024

Înțelegeți că s-ar putea să aveți parte de schimbări în relația care este cea mai importantă pentru voi atunci când Mercur intră în formidabilul Berbec și în Casa a 7-a a parteneriatelor. Schimbarea este o provocare, fie că te muți cu cineva, fie că te desparți de cineva, dar este esențial să rămâi pozitiv și să îți amintești că ceea ce se întâmplă este menit să fie. Și, în timp ce unii oameni (nu noi) dau deșertăciunii o reputație proastă, astrele vor să faci tot ce te face să te simți la fel de fierbinte ca și tine când Venus dansează în Pești și în a 6-a ta Casă a Sănătății.

Când soarele se mută în Berbec, marcând echinocțiul de primăvară și Anul Nou astrologic, ai sarcina de a găsi echilibrul (și tu ești semnul echilibrului) în cadrul relațiilor tale. Oferiți la fel de multă atenție pe cât vă cereți? În fine, fii pregătit că la sfârșitul lunii, Balanță, în semnul tău, există o lună plină intensă și o eclipsă de Lună plină și o eclipsă de Lună, care te amenință cu stres sau chiar cu o bulversare bruscă. Secretul pentru a evita toate acestea este să dublezi atenția asupra grijii de sine.

Horoscop Scorpion

Ești încurajat să vorbești despre anxietatea ta, fie cu un terapeut, fie cu cel mai bun prieten, atunci când Mercur se mută în Berbec și în Casa a 6-a a sănătății. Puneți jos înțepăturile și deschideți-vă. Vorbind despre lucruri le ia puterea. Luna nouă în Pești te încurajează să te reconectezi cu corpul tău, fie prin sex sau alte forme de senzualitate, cum ar fi mult somn în așternuturi confortabile, sau ambele. Ai fost stresată în acest an, Scorpionule.

Deși ambiția ta este impresionantă, cosmosul te avertizează că epuizarea este reală și poate duce la probleme, ca să nu mai vorbim de faptul că te face mai puțin productiv pe termen lung. Începutul sezonului Berbecului, care este, de asemenea, Anul Nou astrologic (și o altă scuză pentru a îmbrăca paiete) îți cere să lucrezi la, ei bine, echilibrul dintre viața profesională și cea privată. Rămâi în preajma eclipsei din Balanță de la sfârșitul lunii, deoarece probabil că vei simți cum epuizarea menționată mai sus începe să se strecoare în această perioadă.

Citeste si:  Horoscop 8 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscop Săgetător – martie 2024

În timp ce astrologii se simt adesea într-un impas atunci când vorbim despre bani, deoarece lucrăm în limitele economiei noastre, vă putem spune că astrele indică abundența și marchează o oportunitate excelentă pentru negocieri atunci când Mercur se mută în celălalt semn de foc, Berbecul. Iar când Venus se mută în poeticul Pești, cineva din viața ta începe să se simtă ca în familie. Poate că o relație se nivelează.

Când începe sezonul Berbecului, sarcina ta este să practici puțină recunoștință. În timp ce unele semne pot scăpa de supărare, tu te simți cel mai mult tu însuți atunci când ești fericit în mod iluzoriu, așa că este timpul să apelezi la acea parte din tine. Doar să nu devii atât de enervant încât să declanșezi vreun conflict în preajma haoticei luni pline și a eclipsei lunare din Balanță. În cele din urmă, Pallas, „asteroidul înțelepciunii”, trece retrograd în semnul tău la sfârșitul lunii, ajutându-te să intri în puterea ta și să găsești soluții creative la lucrurile care te țin treaz noaptea.

Horoscop Capricorn  – martie 2024

Când planeta vorbăreață Mercur se mută în înflăcăratul Berbec, fii conștient că s-ar putea să fii nevoit să negociezi cu un coleg de cameră în legătură cu un contract de închiriere sau cu o anumită situație de acasă. Dar dacă vă bazați pe sistemul de sprijin, astfel de discuții ar trebui să fie ușoare și ușor de gestionat. O lună nouă în Pești îți scoate la iveală latura creativă în moduri care manifestă binecuvântări mult în viitor. Este un lucru bun că ai cu adevărat un creier pentru afaceri, deoarece luna martie te vede negociind și în chestiuni profesionale.

Nu vă putem promite bani, dar putem spune că, cu ajutorul abundentei Venus, astrele sunt de partea dvs. Sezonul Berbecului marchează Anul Nou astrologic și, de asemenea, te avertizează că prietenii și/sau partenerul tău își dau seama când te gândești la muncă în timp ce petreci sau după sex. Martie este o lună excelentă pentru a începe o practică de mindfulness pentru a te ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ.

Vărsător – martie 2024

În calitate de umanitar al zodiacului, probabil că sunteți deja conștient de faptul că economia noastră este supusă unor limitări nefericite. Chiar și cu asta în minte, există atât de multe date care sunt avantajoase din punct de vedere cosmic pentru a avansa la locul de muncă sau pentru a găsi modalități creative de a face bani. Una dintre ele vine în timpul unei luni noi în Pești, care este ideală pentru manifestarea intențiilor. Venus, care guvernează banii, pe lângă dragoste și frumusețe, vă susține, de asemenea, nu doar în chestiuni profesionale, ci și în observarea bogățiilor pe care le aveți deja sub forma unui sprijin emoțional abundent din partea celor din jur.

În această lună, este important să recunoști toate tipurile de bogăție din viața ta, continuând în același timp să te aperi (uneori ești mai bun la a lua apărarea altora). O eclipsă amețitoare încearcă să te dezechilibreze, dar cu o vrajă de relaxare potrivită, vei fi bine. În plus, luna martie se încheie cu o reevaluare a prietenilor pe care vrei să îi promovezi, în timp ce elimini orice falsitate.

Pești – martie 2024

Sezonul tău se termină luna aceasta, Pești, și începe cel al Berbecului, dar odată cu această energie de foc vine și o binevenită explozie de încredere și siguranță de sine. Luna martie este despre a fi un pic iluzoriu. Când Mercur îți luminează a 2-a Casă a posesiunilor, există o oportunitate pentru negocieri financiare și un apel la exprimare, deoarece trebuie să ne stăpânim emoțiile.

Și chiar și semnele de apă ca tine, cunoscute pentru sentimentele tale, pot avea nevoie de un impuls cosmic pentru a se deschide. Există o lună nouă în semnul tău care aduce oportunități de a-ți manifesta visele, iar noi am inclus instrucțiuni pentru a face acest lucru să se întâmple. Există o eclipsă puternică în această lună care ar putea duce la schimbări bruște, dar cu dulcele Venus și luptătorul Marte care îți onorează semnul în această lună, credem că vei supraviețui foarte bine.

Credit foto: freepik.com

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: