26 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATEGreseli pe care le faci atunci cand pedalezi la bicicleta! De ce...

Greseli pe care le faci atunci cand pedalezi la bicicleta! De ce nu pierzi in greutate?

In mod normal, o sesiune de ciclism te ajuta sa pierzi intre 400-600 de calorii pe sesiune. Cititi mai multe pentru a afla despre cele mai frecvente greseli.

Bicicleta nu este reglata bine
Daca bicicleta nu este configurata corect, dupa profilul dumneavoastra, nu veti putea profita de beneficiile clasei de ciclism, ceea ce ar putea afecta arderea totala a caloriilor. Motivul: daca bicicleta dvs. nu este configurata pentru a va încadra in mod corespunzator, nu veți putea sa va mentineti in priza, nu veti putea sa va provocati destul de mult sau, mai rau, va puteti rani. Iata cum spune Lebovitz sa va ajustati bicicleta.

„Daca scaunul bicicletei este prea inalt, nu veti putea folosi corect muschii picioarelor si riscati sa va provocati prejudiciu la genunchi”, spune Lebovitz. Daca scaunul este prea jos, genunchii pot deveni tensionati in pozitie asezata, in special in timpul unei urcari grele, adauga ea. Distanta dintre ghidon si scaun trebuie sa fie aproximativ cat lungimea antebratului.

O alta modalitate buna de a verifica acest lucru este sa stati pe bicicleta si sa va asigurati ca genunchiul dvs. nu merge mai departe de picior atunci cand pedalați. Puteti ajusta acest lucru mutand ghidonul, scaunul sau ambele. Genunchiul nu ar trebui sa fie indoit mai mult de 90 de grade in timpul rotatiei, spune Lebovit.

Citeste si:  Dieta ketogenica - cum sa slabesti fara batai de cap! Scapa rapid de kilogramele in plus

Postura este gresita
Cand stati pe pedale, corpul vostru se misca peste mijlocul bicicletei? Sunt picioarele tale plate pe pedale? Aveti o cota usoara in coate si o prindere usoara pe ghidon?

Nu va provocati destul de greu
Pentru rezultate mai bune este important sa va lucrati muschii la intensitate maxima.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: