5 iunie , 2023
AcasăSANATATECe se intampla daca mananci doar fructe

Ce se intampla daca mananci doar fructe

chilipirul-zilei.ro/

Mananci doar fructe si crezi ca vei slabi? Crezi ca o alimentatie bazata pe fructe iti face bine? De fapt, daca mamanci doar fructe, te expui unor riscuri imense.

Aceste riscuri pot duce la deregalri foarte grave ale organismului, la probleme de ficat, de circulatie, la obezitate, la dereglari ale unor glande si la aparitia de depozite in organe.

Asadar, iata ce se intampla daca mamanci doar fructe:

1. Fructele pot sa erodeze ireversibil smaltul dentar. Acest lucru duce la deteriorarea rapida a dintilor.

2. Daca mananci doar fructe risti sa iti deteriorezi flora colonului. Acest lucru poate duce chiar la cancer de colon si totodata poate duce la dereglari grave ale metabolismului.

3. Daca mananci doar fructe, vei avea mari probleme cu bila. Consumul exclusiv de fructe face ca vezicula biliara sa nu se mai contracteze iar acest lucru duce la depunerea excesiva a grasimii. Bila secreta sucul biliar care in mod normal ajuta la digerarea grasimilor. Consumul exclusiv de fructe impiedica acest lucru.

4. Apare riscul aparitiei calculilor biliari. Din cauza ca secretia bilei nu mai este folosita, din cauza motivului demai sus, aceasta devine vascoasa si asa pot aparea calcuclii biliari.

5. Si colonul sufera de pe urma unui aport excesiv de fibre. Odata degradate, din acestea rezulta acizi grasi cu lant scurt, cunoscuti cancerigieni. Si tot prin degradare, cantile mari de vegetale se tranforma in ME-TA-NOL, un alt toxic pentru mucoasa intestinala. Asadar, nu mai mult de 1 kilogram de fructe si legume pe zi! Nu compensati excesele alimentare ale Craciunului cu excesul de fibre in perioada care urmeaza.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.