30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERFoloseste acest spray si scapa definitiv de mucegai

Foloseste acest spray si scapa definitiv de mucegai

Daca mucegaiul apare in repetate randuri in casa dumneavoastra cu siguranta sunteti familiarizati cu efectele negative pe care le are asupra sanatatii dumneavoastra.

Chiar si asa va vom prezenta o metoda eficienta pentru a rezolva aceasta problema!

Sprayul despre care vorbim contine un singur ingredient: ulei de arbore de ceai. Acest ulei esential este extras din frunzele arborelui Maleluca Alternifoli, o planta care isi are originile in Autralia.
Este foarte folositor in cazul mucegaiului, proprietatile sale benefice fiind folosite de catre Aborigeni timp de secole intregi in cazul taieturilor, arsurilor si ranilor. Acestia zdrobeau frunzele arborilor si le aplicau pe zonele afectate. Apoi acopereau locul cu pamant pentru a-l securiza.
Acest articol va prezinta o metoda prin care puteti folosi acest ulei esential pentru a elimina mucegaiul din casa. Este extrem de eficient in lupta cu germenii si mucegaiul.
Aveti nevoie de aceste ingrediente:

– un recipient cu pulverizator
– 2 lingurite de ulei de arbore de ceai
– 475 ml de apa

Instructiuni:

Va trebui sa amestecati uleiul de arbore de ceai cu apa si sa il turnati in recipientul cu pulverizator. Apoi pulverizati in zonele din casa dumneavoastra unde apare mucegaiul si lasati sa se usuce.

Apoi folositi un prosop sa stergeti. Efectele rapide va vor surprinde!

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: