13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICIEvaluari nationale in clasele primare

Evaluari nationale in clasele primare

Inrolare trafic.ro

In clasele primare vor avea loc mai multe evaluari nationale necesare pentru a defini nivelul de performanta pe care il atinge fiecare elev.

In clasa a II-a, a IV-a si in clasa a VI-a elevii vor participa la mai multe evaluari nationale necesare pentru ca elevii sa poata deveni apti pentru marile testari nationale. Asadar, noul an scolar aduce odata cu el cerinte mai ridicate pentru micii scolari, care vor fi supusi din doi in doi ani la o serie de teste, necesare pentru ca profesorii sa poata cunoaste nivelul de pregatire pe care il detine fiecare elev. Acest lucru este absolut necesar datorita rezultatelor scolare slabe obtinute in cadrul evaluarilor nationale de la sfarsitul clasei a VIII-a.

Cu alte cuvinte, datorita indulgentei primite din partea cadrelor didactice copiii ajung sa fie notati cu calificative destul de inalte, fapt care se afla in detrimentul elevilor. Atat ei, cat si parintii sunt astfel indusi in eroare datorita rezultatelor obtinute pe tot parcursul anului, astfel ca un elev de nota 10 va putea primi o nota foarte mica la evaluarile din clasa a VIII-a.

 CONTINUAREA PE BEBELU.RO

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: