21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăDIETEDieta extrema: Cum poti slabi tinand un tub in nas timp de...

Dieta extrema: Cum poti slabi tinand un tub in nas timp de 10 zile

Inrolare trafic.ro

Un specialist in hranirea artificiala a inventat o cura de slabire extrema, care presupune asigurarea necesarului de nutrienti si proteine timp de zece zile printr-un tub care se tine in nas.

Dieta KEN (Nutritie Enterala Ketogenica) implica hranirea persoanei care tine cura de slabire respectiva prin intermediul unui tub introdus in nas, care introduce proteine si nutrienti direct in stomac, informeaza Daily Mail .

La capatul tubului se afla o pompa electrica, ce functioneaza zi si noapte, si livreaza organismului doi litri din formula nutritiva in 24 de ore.

Dieta dureaza zece zile, timp in care persoana care opteaza pentru ea nu trebuie sa manance nimic.

KEN trimite corpul intr-o stare de infometare controlata, fortandu-l sa isi foloseasca grasimea pentru energie. In zece zile, persoana care a urmat dieta pierde 10% din greutatea corpului fara sa se simta infometata si fara ca, odata cu kilogramele, sa piarda si din masa musculara.

Cei care urmeaza dieta extrema isi pot trai viata in mod obisnuit, dar trebuie sa poarte cu ei intr-o punga pompa si lichidul si sa-l atarne de pat in timpul noptii, cand dorm. Ei pot sa scoata pompa timp de o ora pe zi pentru a face baie si pot bea apa, ceai sau cafea cu conditia ca acestea sa nu contina lapte, zahar sau indulcitor.

Citeste si:  Dieta varcolac. Un nou trend de slabire de care trebuie sa stii

Dieta a fost inventata de Gianfranco Cappelo, profesor asociat de chirurgie generala la Spitalul La Sapienza din cadrul Universitatii din Roma. Cappelo este un expert in hranirea artificiala si a tratat cu succes peste 40.000 de persoane cu ajutorul dietei KEN.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: