22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECum sa scapi de durerile articulatiilor! Secretul, dezvaluit de Kinga Sebestyen

Cum sa scapi de durerile articulatiilor! Secretul, dezvaluit de Kinga Sebestyen

Kinga Sebestyen, cunoscuta pentru fenomenul Kangoo Jumps, a ajutat numeroase persoane sa topeasca kilogramele in plus, iar acum aceasta ajuta oamenii sa scape de durerile articulatiilor.

„Ghetele au avut de la bun inceput rol de recuperare si de protectie a coloanei si a articulatiilor. Au fost perfectionate constant, ajungand acum la a patra generatie, XR3. Socul impactului cu solul este redus in proportie de pana la 80%. Miscarea pe ghete creaza senzatia de imponderabilitate ce urmeaza unei sarituri de pe trambulina, senzatie care este nu doar intensa si incitanta, dar permite si reducerea considerabila a uzurii articulatiilor. Ghetele pot fi folosite si de copii de la varsta de 4 ani.

Persoanele cu disabilitati, incapabile de a alerga, ca si consecinta a unor afectiuni la nivelul genunchilor sau a unor afectiuni articulare, au redevenit apte pentru sport datorita Kangoo Jumps. Dezvolta musculatura si iti contureaza silueta in mod natural, previne problemele cardiovasculare, incetineste procesul de imbatranire, reduce stresul, stimuleaza sistemul limfatic si cel imunitar.

Este insa foarte important ca ghetele sa fie originale, pentru ca cele din comert sunt, de cele mai multe ori, contrafacute ori produse in China si sunt de proasta calitate, nu au flexibilitate si pot deveni periculoase. Un produs de cinci ori mai ieftin decat originalul nu poate avea o calitate asemanatoare.

Citeste si:  Cum sa tratezi durerile articulare cu ajutorul unor remedii naturiste! Ai nevoie de cateva ingrediente

De asemenea, orele de sport trebuie facute cu instructori acreditati de mine, pentru a garanta calitatea si siguranta sesiunilor”, declara Kinga Sebestyen.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: