27 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECate insecte mananci in fiecare an? Studiul alarmant

Cate insecte mananci in fiecare an? Studiul alarmant

Intr-o viata consumam picioare si capete de insecte mai mult decat ne imaginam. Un studiu recent ne arata cifrele alarmante.

Fructe de padure, la conserva sau congelate: 84 de insecte Brocoli congelat: 1.660 de insecte Varza de Bruxelles congelata: 54 de insecte Ciocolata: 5.988 de fragmente de insecte Boabe de cafea: 136.080 de fragmete de insecte Macaroane si alte paste: 7.031 de fragmente de insecte Ciuperci: 254 de insecte Unt de arahide: 408 de fragmente de insecte Faina: 91.650 de fragmente de insecte

Esti destul de curajoasa sa incerci insecte coapte? Probabil ca nu va fi primul tau fel de mancare cu insecte. Sansele ca tu sa fi mancat insecte in tot acest timp sunt foarte mari, doar ca nu ai stiut.

Da, ai citit corect. Conform unui nou studiu, insectele se pot afla in micul tau dejun, pranz sau cina. Cercetatorii au aflat ca fragmentele de insecte pot fi gasite in multe alimente cumparate de la magazin.

Pe scurt, 100 de grame de broccoli congelat poate contine 60 de insecte. O persoana care consuma cafea in mod regulat consuma aproximativ 140.000 de insecte pe an.

Suna infricosator. Dar asteapta! Inainte sa arunci tot ce ai in camara, citeste etichetele. In timp ce idea de a manca capete de insecte atunci cand te rasfeti cu ciocolata poate parea infricosatoare, acestea sunt inofensive. Costurile pentru a elimina toate defectele din productia de alimente sunt mult prea mari si nu sunt 100% eficiente. Este aproape imposibil sa elimini toate insectele care cresc la ferma.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: