27 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECredea ca este putin plinuta, insa avea o tumoare de 63 de...

Credea ca este putin plinuta, insa avea o tumoare de 63 de kilograme! A descoperit dupa 16 ani

La fel ca majoritatea oamenilor, Mary Clancey a inceput sa se ingrase o data cu inaintarea in varsta. Mereu a reusit sa se mentina in forma, chiar si dupa ce a nascut doi copii. Dupa ce a implinit 45 de ani kilogramele au inceput sa se ingrase.

Pana la varsta de 71 de ani a incercat orice se putea pentru a slabi. A incercat dieta dupa dieta, a facut sport, insa nimic nu functiona.

Stomacul ei crestea fara oprire, desi nu manca mare lucru.

Insa in momentul in care a ajuns la 165 de kilograme si-a acceptat soarta de a fi grasa. Greutatea a devenit ultima ei grija, insa sanatatea ei a inceput sa se degradeze.

„Intr-o zi nu am mai putut sa ma ridic din pat, fiul meu mi-a sugerat sa chemam o ambulanta sa ma duca la spital”, a declarat Mary Clancey.

In acel moment doctorii au aflat ca femeia nu avea grasime in corp, ci doar o tumora ovariana imensa.

„Tumora era atat de mare incat nu incapea pe ecografie”, spune oncologistul acesteia.

Mary Clancey a avut aceasta tumora timp de 16 ani, iar daca nu afla cat mai curand putea sa moara.

Operatia a fost una foarte complicata, tumora trebuia indepartata fara a fi sparta. S-au folosit doua paturi de operatie, pentru a putea fi indepartata in siguranta.

Citeste si:  Nu reusesti sa ramai insarcinata? 4 remedii naturiste care sporesc rapid fertilitatea

„Patru zile dupa operatie m-am simtit de parca ceva imi lipsea, nu m-am simtit deloc bine. Eram atat de obisnuita sa car acea greutare, incant m-am simtit diferit. Acesta este finalul meu fericit, totul s-a terminat cu bine”, a mai spus Mary Clancey.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: