30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIConnect R premiat la Gala Radar de Media pentru ”Lasă-mă să te...”

Connect R premiat la Gala Radar de Media pentru ”Lasă-mă să te…”

In ultima vreme Connect R este pe val si mereu a adus ceva nou. A lansat o colaborare cu Raluka pentru piesa ”Lasa-ma sa te…”, a scos o carte, si-a sarbatorit ziua de nastere printr-un mega concert la Arenele Romane si tocmai a fost premiat la Radar de media.

Solistul si Raluka au fost rasplatiti la Premiile Radar de Media cu premiul pentru cea mai ascultata piesa a verii, a anului, cea mai buna piesa in colaborare cu Raluka, care se numeste ”Lasa-ma sa te….”

Solistul a urcat pe scena si a multumit pentru aceasta distinctie, si in numele colegei lui si a povestit ca nelodia este un cadou si pentru copii bolnavi internati in spitale, care il asculta.

connect r si smiley
connect r si smiley

Ce il leaga de Smiley?
De curând, Connect-R a susținut un concert pe stadionul din Giulești, cu ocazia aniversării a 100 de ani de la înființarea Clubului Rapid. Aflat pe scenă, cântărețul a interpretat și piesa „Rita’, dezvăluind povestea din spatele acesteia.

În fața publicului numeros, artistul a spus că el și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie, iar intriga amoroasă a avut un final neașteptat.

connect-r
connect-r

În vara anului 2021, Smiley și Connect-R au lansat single-ul „Rita’, o piesă care a avut un succes colosal la vremea respectivă. Videoclipul și piesa fac trimitere la o intrigă amoroasă, cei doi protagoniști fiind rivali. „Rita este o piesă de dans, dar şi de feeling, este o piesă lucrată în detaliu despre o temă foarte actuală: ce alegem în viaţă, cine triumfa?

Citeste si:  Ce surpriză pregătesc Ioana Ignat și Marius Moga?

Nevoia de siguranţă şi confort, sau inima? Sunt sigur că o să vă placă şi clipul, este ca un film căruia abia aştepţi să-i vezi finalul, dar care rămâne unul deschis în mintea, amintirile şi inima fiecărui om care ascultă piesa’, a spus Smiley, la vremea respectivă.Recent, aflat pe stadionul din Giulești, Connect-R a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre povestea din spatele piesei „Rita’, lansată în colaborare cu Smiley.

Artistul a vorbit despre intriga amoroasă care stă la baza melodiei, susținând că el și soțul Ginei Pistol au fost îndrăgostiți de aceeași femeie.„Piesa următoare este despre o femeie pentru care m-am bătut cu Smiley. Da, pe bune! Pentru ca, în final, să rămână cu Moga’, a spus Connect-R în timp ce se afla pe scenă

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: