22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIDaniel Pavel de la Survivor, mândru de fiul lui. Cum arată Antoniu?

Daniel Pavel de la Survivor, mândru de fiul lui. Cum arată Antoniu?

Pentru cei ce nu știu, prezentatorul reality-showului ”Survivor” de la Pro TV este și tatăl unul băiat adolescent. Daniel Pavel este mândru de fiul sau care tocmai a terminat liceul, iar vedeta le-a povestit urmăritorilor prin ce a trecut fiul său.

Prezentatorul reality-showului de la Pro TV este foarte mândru de fiul său, Antoniu, căruia i-a dedicat una dintre multele lui postări pe rețele de socializare, acum că a terminat atât liceul cât și bacalaureatul. ”Grand Final Terminal pentru bāiatul nostru! A riscat, a luptat și a câștigat. 2Bac-uri cu brio și plus que parfait: cel francez și cel pe care mulți nu l-au ales, cel austriac, numit foarte sugestiv: Matura.

daniel pavel si antoniu
daniel pavel si antoniu

Aveam și noi în interbelicul românesc termenul de examen de maturitate pentru Bac. A primit diplomă de la ambasadorul Franței la Viena în ovațiile camarazilor sāi. Simpaticul șef al clasei amintește de inegalabilele și de neuitat cunoștințe de istorie cu care îi încânta Antoniu.

Trāsåturā de clan și trib”, a scris barbatul lîngă niște imagini cu fiul său și mama acestuia, pe care i-a avut de câteva ori alături de el în Republica Dominicană la filmările pentru ”Survivor România” pentru Pro TV.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: