21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTUNSORICoafurile celebritatilor: Scurt vs. Lung

Coafurile celebritatilor: Scurt vs. Lung

Inrolare trafic.ro

Toata lumea apreciaza o schimbare de look, chiar si atunci cand aceasta e majora, si presupune tunderea parului scurt. In ultima vreme toate celebritatile au inceput si sa fie innebunite dupa tunsorile scurte. De ce?

Parul scurt este noua tendinta a momentului si o schimbare majora pentru perioada curenta. Sa vedem care sunt cele mai importante vedete care au ales o astfel de schimbare si cum arata ele cu noul look.

Rihanna

Rihanna a trecut de la un par lung la o tunsoare scurta extraordinara. Recent ea a mers iarasi la stilist, si acum are o tunsoare scurta sic, perfecta. Este o tunsoare extraordinara si totodata flexibila fiind si convenabila pentru fata ei in forma de inima.

Kimberly Stewart

Inainte de a adopta o tunsoare scurta, Kimberley obisnuia sa poarte parul lung cu varfuri neingrijite. Coafura sa are un look distinct, Pop-like, cu muchiile schimbatoare, asimetrie si a adoptat o noua culoare bej – blond.

kimberly stuart tunsoare par scurt

Tila Tequila

Frumusetea asiatica a ales o splendida tunsoare par mediu. Tunsoarea Tilei este perfecta pentru persoanele care nu se pot decide daca vor parul lung sau scurt.

tila tequila par scurt

Kellie Pickler

Infatisarea asimetrica o prinde perfect pe Kellie. Taiat sa stea pe spate, a fost taiat mai mult intr o parte pentru a crea splendida senzatie de -do-. Natura acestei tunsori scoate in evidenta ochii si podul nasului, si este o forma si o infatisare dramatica.

Citeste si:  FOTO 5 moduri de a coafa tunsoarea bob, inspirate la vedete

kelie pickler tunsoare par scurt

Katie Holmes

Dupa multi anii in care ne-a obisnuit sa o vedem cu parul lung, a fost o mare surpriza cand Katie a aparut cu parul scurt. O versiune de Victoria Beckham Pob, a devenit una dintre tunsurile cele mai cerute in tara.

katie holmes tunsoare par scurt

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: