21 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăARTICOLECoafuri care nu se demodeaza. Modele par scurt, lung si mediu

Coafuri care nu se demodeaza. Modele par scurt, lung si mediu

Stilistii sustin ca exista o serie de coafuri care nu se demodeaza nociodata si care sunt considerate sexy, oricare ar fi trendul in moda. Acestecoafuri pot fi purtate de femei care au parul scurt, mediu sau lung cu siguranta ca vor fi mereula moda daca adopta aceste stiluri.

Coafuri care nu se demodeaza.

Modele par scurt

Stilistii sustin ca cele mai bune coafuri pentru femeile care poarta par scurt sunt cele pixie. Aceste coafuri sunt foarte bune pentru femeile care au forma fetei rotunda si nasul un pic in vant. Tunsorile pixie scot in evidenta trasaturile feminine ale pometilor si gura, lasand ca ochii sa fie un pic mai ascunsi vederii.

Coafuri care nu se demodeaza.

Modele par lung

Femeile care poarta parul lung pot adopta o coafura care nu se demodeaza niciodata, fiind vorba despre coafura cu carare pe mijloc. Astfel, feleile care poarta parul lung pot mereu sa adopte coafura cu carare pe mijloc, chiar daca au parul ondulat sau drept sau cret, avand in vedere ca va fi mereu la moda. Aceasta coafura este menita la alungeasca trasaturile fetei si totodata sa scoata in evidenta ochii, delimitandu-i mai bine.

Citeste si:  Iti e foame noaptea? Iata ce poti manca ca sa nu te ingrasi

Coafuri care nu se demodeaza.

Modele par mediu

Fmeile care poarta patrul mediu pot oricand sa apeleze la o coafura care nu se va demoda niciodata pentru ele. Este vorba despre coafura in scari. Aceasta coafura incadreaza perfect fata, fie ca este vorba despre un chip alungit sau unul rotund si scot in evidenta cele mai feminine trasaturi ale chipului, precum ovhii, gura si pometii. Coafurile in scari nu se demodeaza niciodata chiar daca ai parul drept, ondulat sau cret.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: