27 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERAfla care sunt cele mai neobisnuite meserii! Punem pariu ca nu ai...

Afla care sunt cele mai neobisnuite meserii! Punem pariu ca nu ai mai auzit de asa ceva

Multi au impresia ca job-ul se rezuma la mersul la birou, in fata calculatorului, insa nici nu aveti idee cate meserii neobisnuite pot exista. Iata un top al celor mai amuzante si ciudate:

Om care imbratiseaza
In strainatate exista o multime de companii care vand aceste servicii. Pentru suma de 60-80 de dolari pe ora, o persoana vine si te imbratiseaza, insa nimic mai mult. Sunt tot mai multe persoane care se simt singure si este gasesc prin aceasta metoda o alinare.

Scufundator dupa mingi de golf
Scufundatorii dupa mingi trebuie sa adune de pe fundul lacurilor toata bilele de golf. Desi pare distractiv, exista o multine de iazuri prost intretinute pe fundul carora se gasesc alge, noroi si multi serpi.

Tester pentru mancare de animale
Pentru a se asigura ca mancarea animalelor este gustoasa si sanatoasa, s-a inventat postul de testar pentru mancarea de animale. Acestia gusta din mancare pentru a o evalua si a vedea daca corespunde cu standardele de calitate.

Om de stat la cozi
Pentru cei care vor neaparat un bilet, dar nu le place sa stea la coada, poti angaja un om care sa faca asta in locul tau. Acest post este foarte bine platit, mai ales la marile lansari unde cozile sunt pe sute de metri.

Citeste si:  A facut videochat? Imagini compromitatoare cu Andreea de la MPFM 6, in afara casei. A fost surprinsa in pat, in timp ce...

Mulgator de serpi
Mulgatorii de serpi cauta acei serpi veninosi pentru a le colecta otrava. Veninul serpilor are mai multe utilitati, insa cel mai important pentru producerea de anti-venin.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: