5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCea mai puternica rugaciune pentru impacare! Rosteste-o in fiecare zi si vei...

Cea mai puternica rugaciune pentru impacare! Rosteste-o in fiecare zi si vei depasi momentele tensionate

Daca te-ai certat cu partenerul de viata sau cu o persoana draga si lucrurile nu par sa mai aiba rezolvare pentru voi iti recomandam sa rostesti aceasta rugaciune.

“Stapane, Iubitorule de oameni, Imparatul veacurilor si datatorul bunatatilor, care ai stricat peretele din mijloc al vrajbei si ai dat pace neamului omenesc, miluieste-i, Doamne, pe cei ce ne urasc sau ne pizmuiesc, pe cei ce ne ocarasc si pe cei ce ne graiesc de rau. Ca nu cumva vreunul din ei sa patimeasca ceva rau pentru noi, pacatosii, nici in veacul de acum si nici in cel ce va sa fie.

Tu, Doamne Dumnezeul nostru, cauta din inaltime ca un Bun asupra inimilor noastre, care sunt lipsite de dragoste si de unire si sunt inboldite de spinii urii si ai altor pacate. O picatura din Harul Sfantului Tau Duh, coborand peste dansele, roureaza-le bogat, ca sa aduca roade bune si din dragostea cea catre Tine sa sporeasca in fapte bune si sa petreaca in dragoste si unire.

Citeste si: Rugaciunea catre Sfanta Ana! Rosteste-o zilnic si-ti va ocroti familia

Asa, Doamne, inmulteste dragostea in inimile noastre si pazeste-ne de tot raul si de asuprirea vrajmasilor vazuti si nevazuti, de sabie, de navalirea altor neamuri asupra noastra, de razboiul dintre noi si ne ajuta totdeauna sa ne iubim unii pe altii si sa facem numai bine, spre a ne invrednici de bunatatile Tale cele ceresti. Amin.”

Citeste si:  Rugaciunea la Acoperamantul Maicii Domnului care te ajuta in orice situatie! Rosteste-o in orice moment si vei gasi linistea!

Rosteste aceasta rugaciune timp de 40 de zile, concomitent cu Paraclisul Maicii, iar problemele vor disparea din viata ta.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: