5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERAdevarul despre introvertiti! Ce trebuie sa stii despre aceste persoane

Adevarul despre introvertiti! Ce trebuie sa stii despre aceste persoane

Se spun multe lucruri despre introvertiti, insa daca te-ai intrebat vreodata cum sunt aceste persoane si ti-ai dorit sa le ”descifrezi”, ei bine, iti propunem sa citesti materialul de mai jos, in care vom incerca sa demontam unele mituri.

Introvertitii nu sunt vorbareti

Fals. Ei nu vorbesc, daca nu au nimic de spus. Daca vorbesti cu ei despre ceva ce ii intereseaza, atunci nu pot fi opriti.

Introvertitii sunt timizi

Sa fii introvertit nu inseamna sa fii timid. Introvertitii nu se tem de oameni, insa pentru contact ei au nevoie de un motiv. Ei nu comunica doar de dragul comunicarii. Daca vrei sa vorbesti cu un introvertit, pur si simplu vorbeste. Nu-ti fie teama sa pari nepoliticos.

Citeste si: Motivele pentru care oamenii aleg sa se sinucida! Ce explicatii a oferit un psiholog

Introvertitii nu iubesc oamenii

Complet fals. Introvertitii ii pretuiesc pe acei cativa prieteni pe care ii au. Daca ai norocul sa fii prieten cu o astfel de persoana, sa stii ca ai un aliat credincios pentru toata viata. Odata ce i-ai castigat respectul ca persoana integra, el va fi cu tine.

Introvertitii sunt ciudati

Fals! Cei mai multi introvertiti sunt individualisti. Ei nu merg dupa multime. Ei prefera sa fie apreciati pentru modul lor neobisnuit de viata. Ei nu iau decizii bazandu-se numai pe ceea ce este popular si la moda, scrie relatii.net.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: