3 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea care face minuni! Rosteste-o in fiecare zi, iar viata ta va...

Rugaciunea care face minuni! Rosteste-o in fiecare zi, iar viata ta va fi mai frumoasa

Novena celor sapte daruri ori Novena catre Duhul Sfant este o rugaciune puternica, despre care se spune ca face minuni pentru oricine, motiv pentru care specialistii iti propun sa o rostesti in fiecare zi.

Rugaciunea la Duhul Sfant

„In genunchi ma inchin Tie. Si Iti multumesc pentru multitudinea bunatatilor pe care mi le oferi. Si ma ofer cu trup si suflet Sfintei Treimi, Tatalui, Fiului si Sfantului Duh. Ador puritatea Ta, nesfarsita Ta bunatate si iubire pentru noi, pacatosii. Tu esti forta si lumina sufletului meu. Prin Tine eu traiesc si sunt. Ajuta-ma sa nu Te deazmagesc niciodata si sa nu-Ti insel increderea pe care mi-o acorzi. Ma rog din adancul sufletului meu sa ma tii departe chiar si de cel mai mic pacat.

Fie-ti mila de mine, pacatosul, si vegheaza-mi gandurile sa nu gresesc. Calauzeste-ma sa merg mereu pe calea Ta, sa-Ti urmez lumina, sa-Ti ascult sfatul si sa-Ti urmez exemplul. Ma inchin Tie si Te rog sa-mi ierti slabiciunile lumesti. Ating picioarele sfinte ale lui Iisus rastignit, Ii privesc ranile si am incredere ca sangele lui nepretuit nu s-a scurs in zadar. Te implor, Duh Sfant, alunga-mi slabiciunile, tine bolile departe de mine, ca sa Te pot slavi, acum, pururea si in vecii vecilor. Amin.

Citeste si:  Gaseste-ti linistea cu rugaciunea Sfantului Teodosie cel Mare! Rosteste aceste cuvinte si vei scapa de pacate

Rugaciunea darurilor sfinte

O, Doamne Iisuse Hristoase! Tu ai promis, inainte de a Te inalta la Ceruri, ca vei trimite Duhul Sfant sa-Ti termine lucrarea pamanteasca, prin sufletele Apostolilor si Discipolilor Tai. Coboara Duhul Sfant si asupra mea, sa-mi implineasca sufletul. Sa pot si eu sa am parte de milostenia si de iubirea Ta. Da-mi, Doamne, intelepciunea de a trece cu vederea lucrurile marunte din aceasta lume si de a ma dedica vietii intru credinta. Da-mi intelegere si lumineaza-mi mintea sa gasesc calea adevarului divin. Da-mi sanatate si bucurie, ca sa te pot venera pe veci. Ajuta-ma sa trec peste toate obstacolele care-mi ies in cale si da-mi dorinta de a cunoaste tot mai mult. Amin.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: